Fenestra

Uw raamdecoratie, gordijnen en interieurdecoratie te Brugge

Op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Fenestra te Brugge aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar bieden wij u een uitgebreid aanbod aan raamdecoratie. Onze medewerkers adviseren u graag om tot een mooi en passend eindresultaat te komen. Bovendien beschikken wij over een eigen atelier waar wij al uw raamdecoratie op maat kunnen maken.

Gordijnen verfraaien de aankleding van elke woonruimte. Bovendien bieden ze een prima uitkomst om het zicht te breken, de inkijk te weren of het licht te filteren. Ons stoffengamma is verkrijgbaar in tal van materialen, tinten en motieven. U kunt uw gordijnen tot in het kleinste detail op uw persoonlijke smaak laten afstemmen en zo uw inrichting nog meer karakter geven. Automatiseer het openen en sluiten van uw gordijnen voor nog meer comfort. Bekijk hier onze folder.

Gordijnen

 
Raamdecoratie Brugge

Met ons uitgebreid gamma aan gordijnen, raamdecoratie en ophangsystemen regelen we uw lichtinval naar wens en adviseren we u zodat alles mooi matcht met de rest van uw interieur. Want gordijnen hebben zo vele functies: sfeer creëren, gedeeltelijk of volledig verduisteren, zon en hitte weren, licht filteren,...

LEES MEER

Binnenzonwering

 
Raamdecoratie Brugge

Wij hebben - naast gordijnen - ook een specifiek gamma voor binnenzonwering die zon en licht overdag optimaal naar binnen trekt of buiten houdt... afhankelijk van uw humeur of wensen.

LEES MEER

Behang

 
Raamdecoratie Brugge

Aan behang kleeft soms nog een oudbollig imago, maar dat is het vandaag zeker niet. Behang is tegenwoordig heel hip & kan voor de juiste sfeer en uitstraling zorgen en in specifieke ruimtes of op een accentmuur fungeren als heuse eye catcher, door een speciaal effect of contrast. Bovendien is het makkelijk en snel aan te brengen.

LEES MEER

Projecten

Behalve aan particulieren biedt Fenestra ook service op maat van de projectmarkt.

Wie kan een beroep doen op Fenestra: binnenhuisarchitecten, interieurvormgevers, decorateurs, stilisten, bouwpromotoren, schildersbedrijven, facility managers van steden en gemeenten, beheerders van (kantoor)gebouwen, scholen en rust- en verzorgingstehuizen (RVT). 

We inspireren deze professionals graag in hun advies voor raam- en wanddecoratie en voor de binnenzonwering van winkel- en kantoorruimtes, restaurants, (charme)hotels, b&b’s, maar ook van RVT’s en scholen.

Ons gamma voor de projectmarkt bevat naast brandvertragende gordijnstoffen ook brandvertragend bedlinnen, telkens M1-gecertificeerd. Fenestra kan dan ook steeds een brandveiligheidsattest van de stoffen leveren, nodig voor de goedkeuring van uw gebouw.

U werkt liefst met uw eigen collectie gordijnen of stoffen?

Geen probleem, u kan voor de confectie een beroep doen op het vakmanschap van ons eigen confectieatelier. En op uw vraag plaatsen wij uiteraard ook.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!