Servio Deco

Raambekleding, gordijnen (op maat) en zonwering te Roeselare

Servio deco, voor gordijnen en zonwering

Servio Deco is al meer dan 40 jaar toonaangevend betreffende confectie van raambekleding en zonwering. U kunt bij ons terecht voor al uw gordijnen, zonwering, shutters, stoffering en garniering.

Ons bedrijf, gevestigd te Roeselare, profileert zich als ideale partner voor elke raambekleding en binnenhuisinrichting. Wij werken voor particulieren, binnenhuisarchitecten, decorateurs en bouwpromotoren. U vindt bij ons de ervaring, de materialen en de mensen om uw droominterieur waar te maken.

Gordijnen, zonwering, shutters & stoffering

Met Servio Deco kiest u voor topkwaliteit, een vlekkeloze afwerking en service, een uniek aanbod van stoffen en systemen en een professionele uitvoering van A tot Z. Samen met onze leveranciers zoeken wij voortdurend naar de beste oplossingen voor uw raambekleding. Kom inspiratie opdoen in onze unieke showroom. U vindt er sfeervolle woonideeën en de recenste collecties van stoffen en systemen.

Gordijnen

 
Gordijnen Roeselare

Met of zonder staven, modern of landelijk, dessin of uni-kleur, een vouwgordijn kan in elke woning worden ingepast. Dit zowel met een gesloten als met een transparante stof. Deze American stores kunnen gemonteerd worden op enerzijds elektrische of anderzijds manuele systemen.

LEES MEER

Zonwering

 
Gordijnen Roeselare

Door de moderne en minimalistische uitstraling en de ideale wering van zonlicht op beeldschermen worden binnenscreens meer en meer toegepast in burelen en private woningen. Niet alleen zijn screens compact in opgerolde toestand, maar ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk.

LEES MEER

Shutters

 
Gordijnen Roeselare

De laatste nieuwe trend in de raamdecoratie zijn houten shutters, ook wel binnenluiken genoemd. Deze zijn vervaardigd uit Paulownia hout, een snelgroeiende houtsoort , duurzaam, lokaal geplant en verwerkt. Voor deze shutters heeft u de keuze uit 11 verschillende beitskleuren, 13 laktinten uit de JASNO collectie.

LEES MEER

Stoffering

 
Gordijnen Roeselare

Een plafond- of wandbespanning kan zowel een akoestisch absorberend, alsook louter decoratief aspect hebben. Akoestische bespanningen worden vooral toegepast op plaatsen waar men een minimum aan weerhalm mag hebben. Dit in het bijzonder bij homecinema’s, vergaderzalen, burelen, enz.

LEES MEER

Onze specialiteit bestaat uit het motoriseren en automatiseren van alle types gordijnen en zonweringen, alsook het ontwerpen en realiseren van niet-alledaagse uitvoeringen van gordijnen, shutters, stoffering en garniering. Dankzij ons eigen confectieatelier worden uw op maat gemaakte gordijnen tot in de puntjes afgewerkt. Samen met onze hele ploeg staan wij garant voor een perfecte afwerking van A tot Z.

Topmerken raamdecoratie en interieurtextiel

Servio Deco verdeelt topmerken als Sahco Hesslein, Nobilis, Ardecora, Pierre Frey , Zimmer & Rhode, Elitis, Mark Alexander,Suite , Decortex, Zinc, Romo, Villa Nova, Christian Fischbacher, Designers Guild, Wind, Jab, Lizzo, Dedar, Jim Thompson, Lelièvre, Casamance,Camengo, Chivasso, Design of time, Baumann, Houles, Jasno, Sunway,Louverdrape, Vedelux, Silent Gliss, Mottura, Goelst,Rosso, Mhz, Interstil, Bradley, Somfy en vele andere. Hun stoffen en producten zijn uw garantie voor een stijlvol interieur. Duurzaam, mooi en vooruitstrevend.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!