Be coach kruibeke inforegioBe coach kruibeke inforegio

Be Coach

Psycholoog, coaching, leiderschapsontwikkeling voor Kruibeke

BENEDIKTE DEMEESTERE

“Mijn missie is liefde in bedrijven blazen.”

Ga er maar even voor zitten. Beluister mijn persoonlijk verhaal in deze podcast, door Raf Stevens, die deel uitmaakt van een speciale reeks binnen de Story Club Podcast, Corona en de verborgen schat.

Wat mij inspireert is de bezieling van mensen. Leiders in contact brengen met hun kern en met hen ontdekken hoe dit diepte en kracht brengt in contact en in teams, dat is de zingeving in mijn leven. Op die manier wil ik meer warmte, echtheid, geluk en plezier in organisaties brengen. Altijd hebben verhalen van mensen mij gefascineerd. Ik wil ze kennen, begrijpen en een steun zijn waar nodig. Ik koos voor de studies Psychologie aan de Rijksuniversiteit te Gent en specialiseerde mij in de psychologie van mensen in bedrijfscontext.

LIEVEN PORREYE

Als coach breng ik graag mensen in beweging, in denken en doen. Op een methodische manier, stap voor stap, ontwikkelingsgericht: “be your own coach!”.

Mensen en hun bezieling in het leven hebben me steeds geboeid: iedereen zoekt zijn weg en zijn waarheid. In relaties, op het werk en op zoveel meer domeinen. Soms lopen we vast. En nu? Het overvalt je: ander werk, verlies of afscheid, nieuwe collega’s, een herorganisatie. Ik wil er als coach zijn op deze kantelmomenten, deze momenten van kwetsbaarheid en verandering in jezelf, je leven, je professionele omgeving. Ik probeer effect te hebben en het verschil – hoe klein ook – te maken. Met ruimte voor leegte en onwetendheid. En vanuit het idee dat alles zijn tijd en zijn plek heeft. En het geloof dat alles samenhangt en dat kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben.

Ik ben bio-ingenieur van opleiding en ik werkte vele jaren in leidinggevende functies in de rol van ingenieur / directeur / manager / expert. En na een periode van 35 jaar gewerkt te hebben, viel ik stil. Op het niet-weten. Het diepe verdriet om het verlies van onze derde zoon kwam hierbij ook naar boven. Er volgde een periode van verlagen en vertragen en … verandering. In 2021 maakte ik de carrière-switch “van ingenieur naar mentor-coach”. Ik volgde verschillende opleidingen en trainingen. Vandaag ben ik als professionele mentor-coach aan de slag binnen BE COACH.

AFSPRAAK MAKEN? CONTACTEER BE COACH VOOR MEER INFORMATIE