Proper & Co België

Leegmaken, ontruimen en opkuis van woningen, reinigen zonnepanelen en reinigen osmose regio Berlaar, Duffel, Heist-op-den-Berg, Putte en Sint-Katelijne-Waver

Een zorg minder

We bieden een breed spectrum aan van diensten, van het reinigen van ramen tot het maaien van je gazon. Properheid is onze voornaamste prioriteit. We gaan zorgvuldig te werk waardoor onze klanten ons dit met een gerust hart toevertrouwen.

Ramen, deuren, veranda's,...

Ramenwasser, glazenwasser en ruitenwasser zorgt ook voor uw glazen deuren, spiegels en zelfs je glazen douchedeur. Door uw ramen en deuren te onderhouden heeft u niet enkel een mooi zicht, ook gaan uw ramen en deuren langer mee. Daarvoor zijn onze teams van glazenwassers extern opgeleid! Éénmalig na telefoontje, periodiek van dagelijks, wekelijks, maandelijks, zes wekelijks, twee maandelijks en andere termijnen zijn mogelijk.

Woningen poetsen

Geheel poetsen van woningen of deels van bepaalde ruimten (uitgezonderd kruipruimte) wordt vaak ons toevertrouwd. Soms zie je even het begin niet meer bij aanvang van het poetsen. Daarom mag je rekenen op Proper & Co een zorg minder U bent verhuist of komt toe in je nieuwe woning Dan kan je op ons beroep doen. Ook bij woningen die leeg staan in afwachting van verhuur of verkoop kunnen we poetsen en schoonmaken. Steeds blijft het uitzicht van je woning belangrijk! Wij nemen het onderhouden van je woning en alles rondom (binnen en buiten) tijdens leegstand graag op ons. Ook het buitenonderhoud van je grasmat of kleine snoeiwerken en opruimen van bladeren schrikt ons niet af. Dit levert gegarandeerd een meerwaarde bij verkoop en verhuur maar nog belangrijker zijn vooral de blije gezichten.

Reinigen gladde gevelpanelen

Voor het grootste deel met osmosewater wat zeer goed werkt. Hierbij een werk waarbij het gehele bedrijfsgebouw te Sint-Katelijne Waver gereinigd werd. Dit met gebruik van een hoogtewerker om de moeilijkste punten toch ook te kunnen kuisen. Ook konden we hiermee aan een los verluchtingrooster wat we tegelijkertijd hebben hersteld. De ramen, lichtkoepels en lichtstraat alsook de inrijpoorten en deuren werden gereinigd zowel binnen als aan de buitenkant.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE