Portretten voor hem, haar & kinderen X Koppel X Baby X Zwangerschap


Portretfotografie Stefan Hoeven

Uw portretfotograaf voor Aalst

Portretten om van te dromen

Mensen laten graag portretten maken. Want de herinnering verdwijnt als je er geen foto van hebt. Als je je probeert te herinneren hoe je vroeger was, of hoe je kinderen of ouders vroeger waren, wat zie je dan? Beelden die je kent van foto’s.

Portretfotografie Stefan Hoeven Aalst

Fotoshoot

Bij Stefan Hoeven laat je prachtige portretten maken. Stefan staat bekend als dé fotograaf voor koppels. Maar hij maakt ook heel fraaie zwangerschapfoto's, babyfoto's en natuurlijk professionele tieners foto’s. Wij proberen zo precies mogelijk aan je wensen te voldoen, en maken hierbij gebruik van hoogtechnologisch materiaal, vakkundigheid en creativiteit.

Niet alleen een lach of een uitdrukking worden gefotografeerd. Een echte foto spreekt immers en toont innerlijke schoonheid. Daarom neemt Stefan de tijd om je beter te leren kennen. Stefan brengt plezier in de fotoshoot zelf. Echt leuk om te doen. Je voelt je direct op je gemak en beleeft een geweldige tijd. Boek daarom je fotoshoot nu voor een onvergetelijke belevenis! Contacteer Stefan.

Stijl

Stefans stijl is rustig, ingetogen, sfeervol en tijdloos. Geen druk gedoe, geen modieuze toestanden. Zo krijg je foto’s die je een leven lang koestert. Foto’s van de essentie: de geportretteerde, zoals hij of zij is. Foto’s die je blijven ontroeren en waar je met plezier naar terugkijkt.

Wie is fotograaf Stefan Hoeven?

Stefan (1966) studeerde af als fotograaf aan de Hoge School voor Fotografie (Sint-Lukas, Brussel) en ontwikkelde zich verder tot een gepassioneerd portretfotograaf, gespecialiseerd in tijdloze foto’s van mensen. Stefan Hoeven is lid van de Belgische en Europese Vereniging van Beroepsfotografen.

Meesterschap in belichting en compositie

Stefan combineert vakmanschap, creativiteit en de nieuwste technieken om foto’s te maken die helemaal bij jou passen. Hij wil, met een meesterlijke belichting en compositie, de essentie van de geportretteerde weergeven. In foto’s die je een leven lang blijven ontroeren.

Eigen studio

De opnamen gebeuren in de eigen studio, en alle foto-afdrukken worden door Stefan zelf gemaakt. Zo ben je zeker dat alles in goede handen is. Je bent zelf ook in goede handen. Stefan werkt rustig en geduldig en stelt je meteen op je gemak. Je wordt ook heel goed begeleid, zodat je je al snel heel natuurlijk en spontaan gaat gedragen. Dat levert de mooiste foto’s op.


Bekijk onze foto's of laat een recensie achter.