Poorten Inba Genk

Uw vakman te Aarschot, Genk en Hasselt in sectionale, industriële en snelpoorten

Gespecialiseerd in industriële sectionale poorten

Inba bestaat al 20 jaar en is gespecialiseerd in industriële sectionale poorten (Hörmann). De sectionale poorten kunnen zowel voor bedrijven als particulieren geplaatst worden. Gebruikstoepassingen in zowel garagepoorten als afsluitingen voor hallen of opslagruimtes. Verder is Inba gevestigd in Genk ook bedrijvig in snellooppoorten, docklevellers en rolluikpoorten.

Industriële sectionaalpoorten van Hörmann

De industriële sectionaalpoorten van Hörmann behoren tot de beste van Europa. Deze poorten zijn duurzaam geproduceerd, economisch kwalitatief, energiebesparend en van hoogwaardige materialen gemaakt.

Industriële hallen maar ook woningen zijn van nature uit goed geïsoleerd. Daarom is het zeer belangrijk dat een sectionale poort isolerende eigenschappen heeft zodat de warmte niet verloren gaat. Een ander voordeel is dat de poorten kunnen worden uitgerust met een loopdeur die een lage drempel heeft zodat het risico op struikelen mindert en u er met kleine transportmiddelen gemakkelijker over kunt. Verkrijgbaar in 2 diktes (42 mm en 67 mm). Te verkrijgen in alle RAL kleuren, 10 voorkeurkleuren zonder bijbetaling. Standaard uitgerust met anti-diefstalsysteem (optilsysteem). Poorten met glaselementen hebben een heldere doorkijk.