Canmar Services

Uw specialist in poorten, rolluiken en automatisatie te Erpe-Mere

Poorten, rolluiken en automatisatie

Canmar Services is al drie generaties lang een familiebedrijf, dat momenteel geleid wordt door Michel Cannoot. We zijn uw specialist in rolluiken en garagepoorten in Erpe-Mere, al dan niet met automatisatie. Canmar Services te Erpe-Mere is kleinschaliger en meer regionaal als voorheen maar met dezelfde activiteiten, namelijk installatie, herstellingen en onderhoud van sectionale garagepoorten en rolluiken. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van uw zonwering en hekken. Aan ervaring en kennis geen tekort dus.

Sectionale poorten

Sectionale poorten met of zonder motorbediening met een ruim aanbod aan modellen en kleuren. Mooi, veilig, duurzaam en steeds volledig aanpasbaar aan elke situatie qua hoogte en breedte.

Rolluiken

U kan kiezen voor ingebouwde rolluiken die mooi en onopvallend in uw woning opgaan of net voor zichtbare rolluiken die het karakter van uw woning accentueren.

Automatisatie

Automatiseren met als doel ons persoonlijk comfort te verhogen. Met een druk op de knop van de afstandsbediening alle rolluiken in 1 keer naar de juiste stand laten openen.