Pleisterwerken Dimitry

Alle pleisterwerken in en rond Brugge 


Pleisterwerken Dimitry te Brugge (Sint-Kruis) is uw specialist voor al uw pleisterwerken groot en klein. Wij zijn gespecialiseerd in buitenpleisterwerken, binnenpleisterweken, bezettingen, plakwerken, plafondwerk, bepleistering en gyprocwerken. Onze werkregio is: Assebroek, Brugge, Dudzele, Koolkerke, Lissewege, Sint-Andries, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Pieters en Zeebrugge.

Tot in de puntjes afgewerkt


Wij zorgen dat de opbouw van uw woning (nieuwbouw) evolueert van een ruwbouw naar een perfect afgewerkt huis. De pleisterwerken die we opleveren zijn steeds tot in de puntjes afgewerkt. Wij werken tegen scherpe prijsvoorwaarden en wij maken voor elk project een transparante detailofferte van de te maken pleisterwerken.

Specialiteit renovatie & verbouwing (renovaties)


Pleisterwerken voor uw renovatie of verbouwing? Bij het plaatsen van de betegeling is het van groot belang dat de pleisterwerken door een expert werden uitgevoerd. Daarom is het belangrijk om nauwkeurig te overwegen met wie u in zee gaat voor al uw pleisterwerken. Contacteer Dimitry Dewaegemaeker te Brugge voor meer info.

Contacteer ons