Plakwerken Eric Neys

Uw vakman in plakwerken, isolatiewerken en leemwerken te Beringen

Stukadoorbedrijf Beringen

Plakwerken Eric Neys gevestigd in Beringen is een éénmanszaak opgericht sinds 1 april 1998. Het is ontstaan uit een familiebedrijf waar ik gedurende 10 jaar actief deel van uit maakte. Als éénmanszaak zijn we hoofdzakelijk gericht op de privé-sector. Eengezinswoningen zijn de meest voorkomende werken. Het uitvoeren van natte bepleistering met natuurgips is mijn specialiteit. Bijkomende activiteiten zijn het plaatsen van sierpleisters, gyprocwerken, vloer- en dakisolatie, cementeerwerken en chapewerken. Als éénmanszaak is het een troef flexibiliteit te kunnen garanderen en dus een meerwaarde voor de klant, zeker bij renovatiewerkzaamheden. Plakwerken Eric Neys is gespecialiseerd in:

  • Pleisterwerken in natuurgips
  • Nieuwbouw
  • Renovatiewerken
  • Gyprocwerken
  • Cementbepleistering
  • Sierpleisterwerken
  • Dak- en vloerisolatiewerken
  • Chapewerken

Als stukadoor met veel beroepsfierheid verbind ik mij ertoe kwaliteit te leveren aan de klanten. Dit betekend dat vanaf de aanvraag voor informatie, prijsofferte, planning der werken en uitvoering ervan, er aandacht zal besteed worden aan de specifieke wensen van de klant. Onze offertes zijn nauwkeurig en volledig en worden gratis afgeleverd zodat je later van onaangename meerprijzen bespaart blijft. De werf in goede staat achter laten hoort vanzelf sprekend tot onze service.

Plakwerken eric Neys Beringen

Plakwerken

Gespecialiseerd in binnen pleisterwerk bestaande uit het 2 lagig systeem & leempleister afwerkingen en kalk-zand mortels met kalkafwerking. Ook buitenpleisteringen van cement met silicone pleister afwerkingen en buitengevels van steen of strobalen met trasskalk.

Plakwerken eric Neys Beringen

Leemwerken

Lemen van alle woningen bestaande uit stenen muren of betonnen welfsels alsook het lemen van houtwolisolatieplaten, strobalen & kalkhennepisolaties. Dit met de basisleem al dan niet met de leemfinisch in verschillende kleuren.

Plakwerken eric Neys Beringen

Isolatiewerken

Isolatiewerken van daken, vloeren, binnengevels en buitengevels. Ik ben gecertificeerd aannemer voor het plaatsen van isolatie tegen de binnen gevels om te kunnen genieten van de Infrax premie. De isolatiematerialen kunnen bestaan uit glaswol, rockwool, houtwolplaat, EPS-plaat, kalkhennep & spuitkurk.