La Pizza

Uw pizzeria te Jabbeke

Echte Italiaanse pizza's vind je in een oude garage te Jabbeke

La Pizza is uw nieuwe take-away pizzeria te Jabbeke. Met "La Pizza" opende eind december een nieuw afhaalrestaurant langs de Gistelsteenweg. Jabbekenaars die zin hebben in een verse pizza, kunnen voortaan terecht in een omgebouwde garage.

Het koppel stouwde haar garage vol bakovens en toverde het kleine pand in vier maand tijd om tot een volwaardige pizza-bakkerij. Liefhebbers kunnen er, behalve op donderdag en vrijdagvoormiddag, terecht voor alle soorten verse huisbereide pizza's en pasta's. Aan ervaring in de keuken is er alvast geen gebrek. Rabah heeft alles samen een kleine 40 jaar in Italiaanse restaurants gewerkt, eerst in Knokke en daarna in hun eigen restaurant te Oostende. Alles wordt dus zelf gemaakt met verse producten!

Hun start hebben ze alvast niet gemist. De eerste reacties waren heel positief en ze kregen meteen de vraag of er niet aan huis kan worden geleverd. Dat is voor alle duidelijkheid nog niet de ambitie maar kan er in de toekomst altijd van komen. Bekijk hier alvast onze menu.

CONTACTEER ONS