Sport
Personal training
Small group training

Voeding
Healthy lifestyle
Online grow young

1 OP 1 PERSONAL TRAINING

De 1 OP 1 trainingen bij HCK zijn een combinatie van conditie- en krachttraining. Dit levert de beste resultaten op voor lange termijn.

Via interval training verbeteren we je uithoudingsvermogen, via krachttraining verstevigen we het lichaam en zetten we de vetverbranding in gang. We trainen je core en oefenen op balans, verbeteren je mobiliteit, explosiviteit, kracht en leren je een goede lichaamshouding

aan.

Dit allemaal in steeds uitdagende en diverse trainingen, om je focus te behouden en je doel te halen!

2 OP 1 PERSONAL TRAINING

Train je graag samen met je partner, collega, vriend, vriendin, … ?

In deze 2 OP 1 formule kan je genieten van een personal training voor een zachtere prijs. Ook hier doen we een combinatie van conditie- en krachttraining. Ik daag jullie elke week uit met een nieuwe workout, een challenge, compound-oefeningen, conditie tests, HIIT-trainingen, krachttraining en nog veel meer!

CONDITIETRAINING - KRACHTTRAINING

✔︎ Uithouding verbetert
✔︎ Vetverbranding
✔︎ Betere mentale gezondheid
✔︎ Lichaam verstevigt

✔︎ Lichaamshouding verbetert
✔︎ Blessure preventie
✔︎ Onzekerheden verdwijnen


SMALL GROUP

In deze trainingsvorm sport je samen met max. 6 personen en ervaar je toch de coaching en motivatie die wij je als Personal trainers kunnen bieden.

We werken aan je uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, mobiliteit en core.

Elke week dagen wij jullie uit met een toffe workout!

Wat is KRACHT? Deze lessen zijn ideaal voor beginnende sporters, maar ook semi-gevorderden worden hier uitgedaagd.

Wat is KRACHT-IGER? In deze trainingen gaat het er al iets steviger aan toe. We dagen je uit tot je maximale kracht! (Gevorderden)

Wat is HIIT KRACHT? In 45 minuten dagen we jullie uit. Kort maar krachtig, testen we jullie uithouding en power. Een leuke combinatie van de 2 zorgt voor een pittige, uitdagende maar ook doenbare workout.

Evenwichtig, gevarieerd en met mate

Dat is het gegeven van een gezonde levensstijl!

Het voedingsplan is gemaakt met als doel een gezonde levensstijl te ontdekken en te behouden.

Start: 5 dagen Detox. Dit is een ideale starter om af te kicken van de suikers en andere eetgewoontes. De Detox bestaat uit een havermout ontbijt, salades of soep als lunch en kip/vis met groentjes als diner. De groentesmoothies als tussendoortje maken de detox compleet. Hierna zal je meer energie hebben en helemaal klaar zijn om je gezonde levensstijl van start te laten gaan.

Stabilisatiefase : Na de reset volg je een eetschema op dat je lichaam terug in balans gaat brengen. Met inspirerende recepten, tips, boodschappenlijsten en veel nieuwe productinformatie, zal je lekker en gezond eten. Makkelijk in gebruik & haalbaar.

Effectieve fase: De laatste fase. Hier hebben we het meest effectieve voedingsplan voor jou ontdekt. Elk lichaam is anders, dus ook elk voedingsplan is anders. Eens het lichaam in balans is, kunnen we hier op verder bouwen en resultaten boeken.

Door de korte opvolgsessies is er snel een mooi resultaat. Je krijgt dan ook toegang tot de voedingsapp.

Wat kan je verwachten?

  • 8 follow-up gesprekken met bodyscan
  • Toegang tot voedingsapp
  • Inspiratie & recepten voor een volledig jaar
  • Persoonlijke aanpak
  • Gepersonaliseerd voedingsplan
  • Gewichtsverlies
  • Meer energie
  • Minder darmklachten
  • Betere nachtrust