Strijkatelier Tongeren

Wij zijn er even tussenuit, terug tot uw dienst vanaf maandag 04/01/20.

Wij danken al onze klanten voor het vertrouwen in het afgelopen bewogen coronajaar, en wensen iedereen een warme kerst en vooraal een gelukkig en gezond 2021! Hou de moed er nog even in en zorg goed voor elkaar!

Uw kreuekels... onze zorg is onze leuze,
bedankt voor jullie keuzen,
in het verleden en in de toekomst!

Prettige feestdagen
Directie en personeel

PBI Strijkservice

Textielverzorging met passie te Tongeren!

PBI Strijkservice is een strijkatelier in Tongeren voor iedereen die géén tijd heeft, géén zin heeft of niet kan strijken. Heeft u kinderen? huishouden? drukke baan? Hoe combineert u dat allemaal? Wij kunnen uw huishoudelijk werk verlichten. PBI Strijkservice strijkt uw wasgoed tegen betaalbare prijzen.

Hoe werkt de strijkdienst?

U wast zelf uw wasgoed en brengt het droog en platgelegd binnen in een mand. De aantalen schrijft u op een bestelbon. Bij het afhalen van het wasgoed wordt er afgerekend met dienstencheques of cash. Vervolgens ontvangt u een kaartje met de afgesproken ophaaldatum.

Voor elk artikel is een gemiddelde strijktijd vastgesteld en op basis van deze strijktijden maken wij een rekening uitgedrukt in minuten.

1 uur = 60 punten/minuten

1 dienstencheque = 9,00 euro

Alle kleding die wij strijken vouwen wij ook steeds netjes op. Indien u dit anders wenst, verzoeken wij u dit mee te delen bij het afgeven van uw strijkgoed. Indien u de kleding liever op een kapstok gehangen terugkrijgt. Verzoeken wij u de kledinghangers zelf te voorzien.

Contacteer ons!