Patisserie Sven

Uw bakkerij - patisserie te Hoegaarden voor brood, koeken, verjaardagstaart ...

Dé bakker uit Hoegaarden

Niets is zo lekker als lekker vers brood, een knapperige pistolet of een heerlijke ontbijtkoek om de dag mee te starten. Daarom zorgt bakker Sven Pairoux uit Hoegaarden elke morgen (behalve dinsdag) vanaf 7 uur voor de lekkerste brood- en bakkerijartikelen. Hij nam samen met zijn partner in 2013 de bakkerij over van zijn schoonvader en houdt op die manier de familietraditie in eer. Als ervaren bakker weten wij hoe belangrijk het is met verse en lekkere ingrediënten te werken om tot de beste eindproducten te komen.

Brood

Naast de klassieke broden vindt u in onze bakkerij te Hoegaarden ook een uitgebreid assortiment speciale broden. Op bestelling uw favoriete broodsoort laten maken kan uiteraard ook. Aanvullend op onze diverse broodsoorten is onze winkel voorzien van sandwiches, pistolets, stokbroden en koffiekoeken.

Ontbijtkoeken

  • Chocoladekoek
  • Rozijnenkoek
  • Amandelkoek
  • Koeken met banketbakkersroom (pudding)
  • Ontbijtkoeken met fruit (banaan, appel,…)

Uiteraard kan u ook op voorhand uw koeken reserveren, zodat u zeker bent van uw favoriete exemplaren. Broodbeleg of charcuterie van Cock’s is ook te verkrijgen.

Patisserie

Onze patisseriestukken zijn één voor één afgewerkt met de lekkerste soorten marsepein, slagroom, chocolade en diverse crèmes. Omdat wij geloven in een authentieke smaak, maken wij alles volledig zelf. Geen ingevoerd diepvriesassortiment dus maar dagverse taarten en individuele stukken patisserie.

Banketbakker

Met veel zorg, de lekkerste ingrediënten en een ruime dosis ervaring maken wij voor u de mooiste en meest smaakvolle taarten en patisserie uit de streek. Bestel tijdig uw gepersonaliseerde taart, feestgebak of dessert.

Verjaardagstaarten

Is uw kleine bengel binnenkort jarig en grote fan van Plop, Bumba, Mega Mindy of Rox? Of is hij of zij al iets ouder en is voetbal of ballet de favoriete bezigheid? Zorg dan voor een mooie, passende en super lekkere verjaardagstaart.

Een passende verjaardagstaart is hét ideale cadeau voor wie eventjes zonder inspiratie zit. Foto’s en tekeningen kan u ons bezorgen via mail of USB-stick en dit tot enkele dagen voor de afhaaldatum. Indien u zelf geen leuke afbeelding vindt dan kan u ons altijd om hulp of advies vragen.

Feesttaarten en taarten met foto’s of tekeningen kunnen steeds tot op 1 dag op voorhand besteld worden.