Parketvloeren Jimmy De Ryck

Uw expert in parketvloeren en houten vloeren te Kruibeke

Jimmy De Rijck is uw specialist in parketvloeren te Bazel (Kruibeke). Met reeds 20 jaar ervaring is Jimmy De Rijck reeds een vaste waarde in Waasland. U kan bij ons terecht voor het plaatsen en onderhouden van uw parketvloer.

Hebt u renovatie en bouwplannen, kies dan voor de juiste vloerbedekking. Zo werken we in onderaanneming met Floorhouse en Lalegno omwille van hun ruimste aanbod met 800 parketvloeren in allerlei houtsoorten. We zijn eveneens verdeler van onderhoudsproducten. Vraag naar onze voorwaarden.

Specialisaties

Voor zowel het plaatsen, renoveren, herstellen als onderhouden van zowel massief of meerlaagse parketvloeren kan u terecht bij Jimmy De Ryck te Kruibeke. Vakkundig en volgens de stijl van de kunst. Nog steeds met passie legt Jimmy houten vloeren. Het resultaat mag er dan ook zijn, alles is afgewerkt tot in de puntjes. Correctheid in afwerken is voor hem een must. Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties.

Onderhoud

Jimmy De Rijck kan u een breed gamma aan diensten aanbieden voor het onderhoud van uw bestaande vloer. Indien nodig worden ook planken vervangen. U kan zowel u vloer laten opschuren, oliën en renoveren. Het opschuren en afwerken van uw oude vloer gebeurd met de hoogwaardige parketoliën van het merk Osmo. Zo krijgt uw parketvloer een tweede leven. van oudere vloeren. Om het natuurlijke uitzicht van uw zopas geoliede vloer te bewaren is een regelmatig onderhoud noodzakelijk.

CONTACTEER ONS