Organisatiebureau Eventidee

Organisatiebureau Eventidee voor West-Vlaanderen

Eventidee, events voor bedrijven, professionals en particulieren

Mensen samenbrengen en het hun naar hun zin maken. Da’s het DNA van Eventidee en van Veerle Goddeeris, die al van jongs af aan het organiseren in het bloed had. Vandaag organiseert Eventidee – met vestigingen in Roeselare en Koksijde – evenementen, feesten, opendeurdagen en jubilea, zowel voor bedrijven, professionals als particulieren. Bij de klanten thuis, op het bedrijf of op exclusieve locaties. Samen met haar team specialisten zorgt creatief brein en drijvende kracht Veerle Goddeeris ervoor dat uw event een topper van formaat wordt. Warm, hartelijk, respectvol, creatief en steeds ten dienste van de klant, dat is Veerle Goddeeris ten voeten uit. Met een professionele bagage van meer dan 20 jaren weet Eventidee steeds de perfecte invulling te geven aan uw evenement.

Persoonlijke aanpak.

Eventidee staat voor een persoonlijke aanpak, een originele invulling en goede afspraken. Altijd afgestemd op uw wensen en verlangens, hoe groot of intiem die ook mogen zijn. Eventidee keert uw briefing binnenstebuiten en gaat er prat op dat u een overzichtelijke prijsofferte krijgt zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De gemaakte afspraken worden stipt nageleefd zodat u met een gerust hart kunt toeleven naar uw event. Eventidee zorgt er met andere woorden voor dat u zich “gast” voelt op uw eigen event.

Eén groot feest.

Het leven zou één groot feest moeten zijn en dat is het ook vaak. Een geboorte, communie, huwelijk of diplomaviering, kinderanimatie, de organisatie van een verjaardagsfeestje, beursorganisatie, stand-aankleding, muzikale omlijsting, kinderfeestjes, party organisatie, teambuilding ... een reden om te feesten of om te ontspannen is nooit ver te zoeken… een perfecte organisatie evenmin. Stijlvol, jong en trendy, creatief, groots of net heel intiem. Eventidee beschikt over alle knowhow om een feest op uw maat te organiseren, op de locatie die perfect bij uw persoonlijkheid past. De organisatie is aan ons, het feest aan u.

Wij regelen alles van a tot z.

U houdt een opendeurdag of u bent van plan om uw medewerkers eens goed in de watten te leggen? Of u hebt een nieuw product dat u graag wilt voorstellen of misschien plant u uw eerste beursdeelname? Eventidee zorgt voor stopping power en dat alles op wieltjes verloopt. Geen zorgen voor u, Eventidee regelt alles met de nodige vakkennis, creativiteit, maar vooral met veel goesting. Een concept op uw maat met respect voor uw budget & huisstijl.

Een onvergetelijke ervaring.

Eventidee probeert u en uw gasten te beroeren, te verrassen en te verwonderen. En daarvoor trekken we alle registers open en prikkelen we alle zintuigen van uw gasten met een beleving die ze niet gauw zullen vergeten. Wedden dat men nog lang napraat over uw event in West-Vlaanderen? Zorgen hoeft u zich niet te maken. Die nemen wij op ons: voor, tijdens en na het event. U zit met een onmogelijke timing of een ongewone vraag? Vertrouw op ons: wij toveren altijd weer een oplossing op maat uit onze hoed.
Genieten als VIP-gast op uw eigen evenement, dat is onze missie en vind je terug in onze slogan: "Life's a party, invite yourself and let Eventidee worry about the details!"
Aarzel niet langer en contacteer ons vrijblijvend.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Organisatiebureau Eventidee.

Contact

Organisatiebureau Eventidee

Vijfwegenstraat 176, 8800 Roeselare
  • Eventbureau
  • Organisatiebureau
T051 23 88 77
F051 24 26 44
M0475 81 41 22
Ond. nr.0795.053.075

Wilt u binnenkort een bedrijfsevenement organiseren? Hebt u een feest of party in het vooruitzicht? Of hebt u een specifieke vraag over het organiseren van een evenement? Contacteer ons dan vrijblijvend. We nemen zo vlug mogelijk contact met u op en bekijken wat mogelijk is.