Organisatiebureau Eventidee

Organisatiebureau Eventidee voor West-Vlaanderen

Wij organiseren uw evenement, feest, opendeurdag of jubileum en dit zowel voor bedrijven, professionals als particulieren

Eventidee, met vestigingen in Roeselare en Koksijde (Oostduinkerke, Wulpen, Sint-Idesbald Koksijde), organiseert uw feesten, opendeurdagen, of jubilea: bij u thuis of op het bedrijf. Creatieve brein en drijvende kracht is Veerle Goddeeris. Samen met haar team specialisten zorgt zij ervoor dat uw event een topper van formaat wordt. Warm, hartelijk, respectvol, creatief en steeds ten dienste van de klant, dat is Veerle Goddeeris ten voeten uit. Met een professionele bagage van meer dan 16 jaar weet Eventidee steeds de perfecte invulling te geven aan uw evenement.

Persoonlijke aanpak.

Eventidee staat voor een persoonlijke aanpak, een originele invulling en goede afspraken. Steeds afgestemd op uw wensen en verlangens, hoe groot of intiem die ook mogen zijn. Eventidee gaat er prat op dat u een overzichtelijke prijsofferte krijgt zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De gemaakte afspraken worden stipt nageleefd zodat u met gerust hart kunt toeleven naar uw event. Eventidee zorgt er met andere woorden voor dat u zich “gast” voelt op uw eigen event.

Eén groot feest.

Het leven zou één groot feest moeten zijn en dat is het ook vaak. Een geboorte, communie, huwelijk of diplomaviering, kinderanimatie, organisatie van een verjaardagsfeestje, beursorganisatie, standaankleding, muzikale omlijsting, kinderfeestjes, party organisatie, teambuilding, ... een reden om te feesten of om te ontspannen is nooit ver te zoeken…een perfecte organisatie evenmin. Stijlvol, jong en trendy, creatief, groots of net heel intiem. Eventidee beschikt over alle knowhow om een feest op uw maat te organiseren, op de locatie die perfect bij uw persoonlijkheid past. De organisatie is aan ons, het feest aan u.

Wij regelen alles van a tot z.

U houdt een opendeurdag of u bent van plan om uw medewerkers eens goed in de watten te leggen of u heeft een nieuw product dat u graag wilt voorstellen of misschien plant u uw eerste beursdeelname. Eventidee zorgt ervoor dat alles op wieltjes verloopt. Geen zorgen voor u, Eventidee regelt alles met de nodige vakkennis, creativiteit, maar vooral met veel goesting. Een concept op uw maat met respect voor uw budget & huisstijl.

Eventidee probeert u en uw gast te beroeren, te verrassen en te verwonderen. Zeker weten dat men nog lang napraat over uw event in West-Vlaanderen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Organisatiebureau Eventidee.

Contact

Organisatiebureau Eventidee

Trumulet Faberstraat 2 - GLV 2, 8670 Oostduinkerke

Vestigingen

Eventidee Roeselare
Vijfwegenstraat 176, 8800 Roeselare
  • Eventbureau
  • Organisatiebureau
T051 23 88 77
F051 24 26 44
M0475 81 41 22
Ond. nr.0795.053.075