Optica Karin Tackx Optiek

Uw brillenzaak, contactlenzen en zonnebrillen te Ravels

Optiek Ravels

Goed kunnen zien en er ook nog goed uitzien, daar streven wij als opticien naar. Bij ons kan je altijd terecht voor een gratis oogmeting en deskundig advies. Onze zaak heeft een grote keuze aan hippe monturen en zonnebrillen. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste montuur en met het perfecte paar brilglazen die bij jou levensstijl passen.

Serengeti zonnebrillen

De zonnebrillen van Serengeti gaan zowel bij zonlicht als bij donder weer het zicht verbeteren. Bij Optica in Ravels kiest u uw Serengeti zonnebril op basis van het doel. Zo biedt de optiek sportieve modellen en modellen met een casual look.

Tom Tailor

Optica te Ravels is verdeler van de dynamische brillenlijn van Tom Tailor die staat voor een casual lifestyle. De brillen van Tom Tailor zijn modieus, sportief en hebben een eigen karakter. Deze monturen zijn zeer goed draagbaar en worden gekenmerkt door trendy kleuren, zowel in kunststof als metaal.

Nine

Bent u op zoek naar een licht montuur zonder overbodige details? Ontdek de ultra lichte titanium brillen van hoge kwaliteit, met een simplistische en minimalistische uitstraling bij Optica. Door het gebruik van mooie kleuren en trendy vormen zien de brillen er erg chique en stijlvol uit. Bovendien zijn de monturen erg flexibel en duurzaam.