Op ’t Eyndt Interieurbouw

Uw expert te Maaseik en Maasmechelen in plafonds, tegelplafonds en wanden

Op ’t Eyndt is een bedrijf gespecialiseerd in interieurbouw en is reeds toe aan de 2de generatie. Zaakvoerder René is gestart in 2006 (met meer dan 30 jaar ervaring) en momenteel staan de zonen Pieter en Tomas ook in de zaak. Het is dus een echt familiebedrijf dat zich ook laat zien in de manier van aanpak en afwerking van de projecten. Contacteer ons alvast voor meer informatie.

Plafonds Op't Eyndt Interieurbouw Dilsen-Stokkem

Plafonds

Op ’t Eyndt denkt met u mee als het gaat om ontwerp en maatwerk van plafonds. Dit steeds met oog voor detail. Werkelijk ieder plafond kan voor u gemaakt worden. Uw woning of bedrijfsruimte kan uitgerust worden met een verlaagd plafond, deze plafonds hebben mits plaatsing van isolatie een sterk isolerende werking en kunnen tevens de uitstraling van een ruimte doen veranderen. Verder kan u ook brandwerende plafonds laten plaatsen. Wilt u echter een plafond uit losse elementen? Deze mogelijkheid bestaat ook in de vorm van lamellenplafonds. Ideaal voor in keukens of badkamers.

Tegelplafonds Op't Eyndt Interieurbouw Dilsen-Stokkem

Tegelplafonds

Deze plafonds zijn door iedereen welbekend want u kan ze terugvinden in openbare instanties, scholen, winkels, horeca en bedrijven. Ideaal om te plaatsen in grote ruimtes, functioneel, uitneembaar en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor blijven uw voorzieningen zoals airco, verlichting en kabels steeds bereikbaar. Conform de wet zijn alle plafondpanelen voorzien van brandwerende eigenschappen.

Wanden Op't Eyndt Interieurbouw Dilsen-Stokkem

Wanden

Op ’t Eyndt plaatst wanden in alle rechte of ronde vormen voor zowel particulieren als bedrijven, dit steeds met kwaliteitsvolle producten en het nodige advies. Voor elke ruimte bestaan de juiste wanden, dit om een indeling te maken die bij u of uw bedrijf past, dit noemen we scheidingswanden. Wilt u een ruimte geluidsisolerend maken? Dan kan u gebruik maken van een akoestische scheidingswand. Niet alleen om geluid van buitenaf te weren, bovendien bevordert het ook de akoestiek van de ruimte.

Contacteer Op't Eyndt Interieurbouw Dilsen-Stokkem

Contact

Indien u voor Op ’t Eyndt interieurbouw kiest, kiest u voor een persoonlijke aanpak. Wij komen graag bij u langs en voorzien samen met u op maat gemaakt interieuradvies. Wenst u echter een gehele interieurafwerking. Dan nemen wij het bouwproject uit uw handen, waarbij de planning, uitvoering en voortgang voor u continue bewaakt wordt. Een aanvraag van offerte is steeds gratis.

Contacteer ons →