Fotoalbums

Ontstoppingsdienst Rap en Rein

Uw ontstoppingsdienst sinds 1994 voor Arendonk, Dessel, Ravels en Retie

  • Ontstoppen van wc, bad, douche, lavabo, keuken en alle afvoerleidingen
  • Radiografisch opsporen van ondergrondse afvoerleidingen en putten
  • Camera rioolinspectie
  • 24u sneldienst

Ontstoppingen van afvoerleidingen, wc's, lavabo's, douches, ... Familiaal bedrijf levert kwaliteitswerk aan een goede prijs. Zorgvuldig en proper werk: alle soorten ontstoppingen aan een eerlijke prijs. Ontstoppingsdienst Rap en Rein (Slegers Pierre) uit Arendonk in Antwerpen is al sinds 1994 actief in de regio Retie en Kasterlee. Wij hebben daar dankzij onze zorgvuldige en uiterst propere werkmethode een zeer goede reputatie opgebouwd. Welke klus we ook klaren, na gedane arbeid laten we altijd alles netjes achter, ook als er gegraven moet worden.

Ontstoppingsdienst Rap en Rein staat 24u op 24u en 7 dagen op 7 met een sneldienst klaar om u professioneel van verstopte afvoerleidingen te verlossen. Wij zijn zeer snel ter plaatse om uw wc, lavabo, douche, bad, alle afvoerleidingen, regenput of septische put te ontstoppen. Het voordeel van een snelle ontstopping is dat uw leiding (als de constructie ervan goed is) daarna weer zo goed als nieuw is en u in de toekomst geen hoge onderhoudskosten hebt.

Als ontstoppen alleen niet voldoende is, gebruiken wij onze moderne camera voor een grondige rioolinspectie om verzakkingen, breuken, wortelgroei of andere problemen te detecteren. Wij vragen u een eerlijke en transparante prijs voor onze ontstoppingswerken. Ontstoppingsdienst Rap en Rein heeft altijd het benodigde materiaal bij de hand, zodat we geen extra materiaalkosten aanrekenen.

Voor leidingdetectie bent u bij Rap en Rein aan het juiste adres! Rap en Rein is gespecialiseerd in leidingdetectie. Je weet niet precies hoe uw riolering loopt of waar uw controleput lig­­­t? Niet enkel voor dit soort vragen kan leidingdetectie uitkomst bieden, ook wanneer je problemen hebt (bijvoorbeeld een lekkage aan uw leidingen), is leidingdetectie een snelle manier om het probleem te lokaliseren. Rap en Rein heeft zowel de aangepaste apparatuur ter beschikking én werkt met kennis van zaken, kortom voor leidingdetectie in de Kempense regio, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vertrouw op ons vakmanschap! Ontstoppingsdienst Rap en Rein, uw ontstoppingswerken, leidingdetectie voor Arendonk, Dessel, Mol, Ravels, Retie en Turnhout

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Ontstoppingsdienst Rap en Rein.

Contact

Ontstoppingsdienst Rap en Rein

Reenheide 19, 2370 Arendonk
  • Ontstoppen
  • Ontstoppingen
  • Ontstoppings- en hersteldienst
  • Ontstoppingsdienst
  • Ruimingsdienst

24u sneldienst
7 op 7 voor het propere werk