Natuursteenbedrijf Vander Haeghen

Natuursteen, grafstenen, keuken en badkamer werkbladen te Leuven

Natuursteen van de hoogste kwaliteit en dat al 4 generaties lang.

Natuursteenbedrijf Vander Haeghen, gevestigd in Leuven (Wilsele), bestaat al reeds 4 generaties lang. Het vak wordt telkens doorgegeven van vader op zoon. Al 4 generaties blijft het bedrijf zijn familiale karakter behouden en een trouw klantenbestand opbouwen. Dit dankzij het verwerken van natuursteen van de hoogste kwaliteit, onze naadloze afwerking en service.

We werken enkel met de beste soorten natuursteen.

Natuursteenbedrijf Vander Haeghen werkt enkel met de beste kwaliteiten. Van elke soort natuursteen zijn er verschillende kwaliteiten. We wensen er wel op te drukken dat we bepaalde soorten toch willen vermijden om te verwerken en dit louter omdat we zelf vinden dat deze soorten niet voldoen aan de eisen van onze klanten. Zo werken we enkel met de Belgische blauwe hardsteen en niet met Ierse of Aziatische soorten. (Scheuren en barsten die pas na enkele jaren ontstaan, kleuronvastheid, maatonvastheid bij tegels)

Ook composietmaterialen weren we (deels) uit ons gamma. Deze materialen vindt u misschien terug in alle mogelijke kleuren, waardoor er altijd wel een type is die bij uw interieur past, maar de nadelen op lange termijn wegen niet op tegen dit “ juiste kleurtje ”. Voor keuken en badkamer werkbladen zeggen we 100% nee tegen composietmaterialen. Voor venstertabletten kunnen sommige types wel toegepast worden.