Nancy's Hobbyatelier

Voor keramiek, acylverven, handmade geschenkartikelen, bedrukking van textiel en maken van stickers,
alsook kei leuke WORKSHOPS KERAMIEK SCHILDEREN in Tielt-Winge. 

Tevens ook officieel Belgisch verkooppunt van Keracoat textielverharder.

 

 

foto keramiek nancy's hobbyatelier

Wat is Nancy's Hobbyatelier?

Nancy's Hobbyatelier word gerund door Nancy Desmedt, woonachtig te Sint-Joris-Winge. De passie voor creativiteit begon 27 jaar geleden, tijdens de zwangerschap van mijn zoon. Wat begon als een passie, groeide al snel uit tot een zeer uitgebreide hobby.

In de loop der jaren volgde ik cursussen keramiek schilderen en werken met textielverharder. Nadien leerde ik kaarsen gieten en de daarbij horende technieken. Aangezien ik het leuk vind om mijn kennis met anderen te delen en ik graag met mensen en kinderen om ga, kwam ik op het idee om mijn hobbyatelier in Tielt-Winge op te starten.

workshops Tielt-Winge nancy's hobbyatelier

Workshops

Nancy's Hobbyatelier te Tielt-Winge is vooral gecreëerd om workshops keramiek schilderen te geven en dit voor zowel volwassenen als kinderen. Bekijk hier onze workshops.

De beelden worden in ons eigen atelier gegoten en gebakken. U kan bij ons onbeschilderde beelden aankopen, alsook alle materialen hieromtrent. Toch liever een reeds beschilderd of geglazuurd beeld, om cadeau te geven of voor jezelf... Dat kan ook natuurlijk. Neem dan even contact met ons op of kom een kijkje nemen in ons winkeltje.

Het leukste is natuurlijk om ze zelf te komen schilderen tijdens een workshop. Schrijf je snel in en ontdek zelf hoe leuk en ontspannend het is.

Tevens zijn er workshops glazuren, textielverharder en zelfs kleien (seizoensgebonden).

Workshops dienen steeds vooraf gereserveerd worden.  

workshops Tielt-Winge nancy's hobbyatelier

Handmade geschenkartikelen

Of het nu gaat om een handgeschilderd beeld, bedrukte of bestickerde artikelen ( zoals t-shirts, hoodies, glasdals,brandblussers,...), leuke seizoensartikelen of zelfs doopsuikerbeeldjes,...  Je kan steeds bij ons terecht.  Onze leuze : wat niet op voorraad is, kan voor u gemaakt worden.

Wij bieden u trouwens ook leuke geschenkjes voor de juf/meester, vaderdag, moederdag, kerst,...  Voor gepersonaliseerde artikelen, vragen wij tijdig te bestellen.

 

Bestellingen worden in principe afgehaald. Wenst u toch verzending, gelieve dan contact met ons op te nemen.  Beelden in de webshop zijn steeds onbeschilderd (tenzij anders vermeld)

Na bestelling in onze webshop ontvangt u een betaalverzoek, eventueel verhoogd met verzendkosten. Wij maken uw bestelling pas nadat deze betaald werd.

CONTACTEER NANCY