Nancy's Hobbyatelier

Voor keramiek, acylverven, handmade geschenkartikelen, bedrukking van textiel en maken van stickers
alsook kei leuke WORKSHOPS KERAMIEK SCHILDEREN in Tielt-Winge.

Vanaf heden ook officieel verkooppunt van KERACOAT textieverharder!!

Tevens workshops met KeraCoat.

foto keramiek nancy's hobbyatelier

Wat is Nancy's Hobbyatelier?

Nancy's Hobbyatelier word gerund door Nancy Desmedt, woonachtig te Sint-Joris-Winge. De passie voor creativiteit begon 24 jaar geleden, tijdens de zwangerschap van mijn zoon. Wat begon als een passie, groeide al snel uit tot een zeer uitgebreide hobby.

In de loop der jaren volgde ik cursussen keramiek schilderen en werken met textielverharder. Nadien leerde ik kaarsen gieten en de daarbij horende technieken. Aangezien ik het leuk vind om mijn kennis met anderen te delen en ik graag met mensen en kinderen om ga, kwam ik op het idee om mijn hobbyatelier in Tielt-Winge op te starten.

workshops Tielt-Winge nancy's hobbyatelier

Workshop keramiek schilderen?

Nancy's Hobbyatelier te Tielt-Winge is vooral gecreëerd om workshops keramiek schilderen te geven en dit voor zowel volwassenen als kinderen. Bekijk hier onze workshops.

De beelden worden in ons eigen atelier gegoten en gebakken. U kan bij ons onbeschilderde beelden aankopen in onze webshop, alsook geschilderde beelden op aanvraag, zodat u een gepersonaliseerd cadeau voor een ander of uzelf kunt bestellen.

Het leukste is natuurlijk om ze zelf te komen schilderen tijdens een workshop. U kan steeds vrijblijvend langskomen na afspraak. De prijzen die u in onze keramiekcatalogus vind zijn onbeschilderd. Wij schilderen voor u wanneer u dat wenst, doch mits meerprijs.

workshops Tielt-Winge nancy's hobbyatelier

Handmade geschenkartikelen

Wij hebben steeds een assortiment handmade geschenkartikelen in voorraad. Persoonlijke creaties zijn uiteraard steeds bestelbaar en leverbaar.

Bestellingen worden in principe afgehaald. Wenst u toch verzending, gelieve dan contact met ons op te nemen.  Beelden in de webshop zijn steeds onbeschilderd (tenzij anders vermeld)

Na bestelling in onze webshop ontvangt u een betaalverzoek, eventueel verhoogd met verzendkosten. Wij maken uw bestelling pas nadat deze betaald werd.

CONTACTEER NANCY