Nagelstudio V'Nails & Jewels

Gelnagels, juwelen, handtassen, schoenen en meer te Hamme

Nagelstudio V'Nails & Jewels Hamme

Hallo! Mijn naam is Valerie en sinds oktober 2012 ben ik de trotse uitbater van Nagelstudio V'Nails & Jewels te Hamme. Bij mij kan u terecht voor het plaatsen van gelnagels. Met meer dan 300 kleuren beschikbaar, kan ik wel zeggen dat er een ruime keuze is. Alsook is er keuze genoeg aan nail art, airbrush en stempels. Gelish wordt ook aangeboden maar het aanbod kleuren is wel veel beperkter.

Verder kan u ook bij mij terecht voor het perfecte juweel om u nieuwe outfit te vervolledigen. Er is een uitgebreide keuze aan fantasie juwelen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Bij V'Nails & Jewels te Hamme (Moerzeke) is er voor ieder wat wils. Er komen regelmatig nieuwe collecties binnen.

Er is ook een aanbood aan sjaals, handtassen, sleutelhangers en schoenen aan democratische prijzen. Voor de nagels kan u enkel bij mij terecht op afspraak, deze kunnen online vastgelegd worden in mijn online agenda. Op de facebook pagina is er ook een knop naar de agenda onder de knop “nu boeken“. Voor de juwelen, sjaals, handtassen, sleutelhangers en schoenen bent u steeds welkom tijdens de openingsuren!

AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS VANDAAG NOG!