Nagelstudio Moana

Uw nagelstudio te Aalter voor gelnagels, gelish en pedicure

Nagelstudio Aalter

Bij Nagelstudio Moana in Aalter kan u u terecht voor mooie unieke kunstnagels. Nu kan iedereen verrassend mooie nagels hebben tegen betaalbare prijzen. We doen ook gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure). Dit allemaal aan zeer democratische prijzen! 

We hebben elke dag lange openingsuren. Zodat ieder van ons de kans krijgt op weldoende ontspanning.

  • Ugly Duckling, Gelish, Podocare
  • Grote keuze aan kleuren van zowel gel als gelish
  • Altijd de laatste nieuwe kleurtrends aanwezig
  • Gelish certified Salon

Bij ons kan je terecht voor: manicure, pedicure, Bs-spange/vilt technieken/podofix, gelnagels, gelish, biab, epilatie en verkoop accesoires.

Gelnagels

Mooie verzorgde vingernagels, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Breken uw nagels altijd af, of bent u een nagelbijtster? Droomt u van lange nagels of gewoon van mooie verzorgde nagels? Voor nagelbijters vragen wij geen extra bijdrage! Bij Nagelstudio Ann wordt alles op uw wensen afgestemd:

  • Gelnagels met of zonder verlenging, heel natuurlijk of juist opvallend, alles is mogelijk!
  • Mooie nagels voor de aanstaande bruid
  • French Manicure (ook mogelijk met diverse kleuren)
  • Fantasie op de nagel

Op iedere set gelnagels wordt 1 week garantie gegeven. Dit geldt enkel bij normaal gebruik van de nagels, anders wordt een herstel aangerekend.

Afnemen van gelnagels

Als de gelnagels verwijderd zijn, wordt een verzorging van de nagels toegediend. Er wordt een dun laagje gel op de nagels gelegd, om de nagel na de behandeling te beschermen zodat deze mooi kan verder groeien. Als de klant dit niet wenst, kan er ook een top coat gelegd worden, zodat de nagels toch stevig zijn.

Gelish certified Salon

Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak. Het grootste voordeel van gel is dat het resultaat tot 21 dagen (en langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel, zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien. Met de keuze uit een 80 tal schitterende Gelish kleuren, vindt iedereen wel het kleurtje dat bij haar past.