Meesters Dakwerkers

Uw specialist in dakwerken, natuurleien, pannen en platte daken regio Erpe-Mere

Al sinds 1989 de referentie in dakdekking

Welkom bij Meesters Dakwerkers, sinds 1989 uw referentie in dakbedekkingen en regenafvoer! Het bedrijf, dat in 1989 werd opgericht door de broers Marcel en Rik De Meester, heeft doorheen de jaren een onberispelijke reputatie opgebouwd en dit voornamelijk op basis van mond-aan-mond reclame.

Steve Gahy, die sinds 1997 de dakdekkers ploeg versterkte en Marcel sinds 2009 bijstond als zaakvoerder heeft de fakkel sinds 1 januari 2018 volledig overgenomen. Zijn jarenlange ervaring op het dak en dagelijkse aanwezigheid op de werven vormen de basis van zijn expertise.

Ons team bestaat uit 6 geschoolde arbeiders die elke dag klaar staan om de klanten te bedienen. Elke dag opnieuw wordt door hen maatwerk geleverd! Vanaf de aanvang van de werken tot na de werkzaamheden wordt alles in het werk gesteld om een kwaliteitsvolle en feilloze service te kunnen garanderen.

Naast het plaatsen van natuurleien zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hebben wij u kunnen overtuigen van ons kunnen of wenst u graag vrijblijvende informatie aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij kijken er naar uit in de toekomst met u samen te werken!

Dakwerken Erpe-Mere

Steve

Zaakvoerder
0495 23 03 76

Dakwerken Erpe-Mere

Karlien

Administratie
0473 90 04 50