Opslagtanks Mazouttanks Limburg Jago 

Uw expert in mazouttanks, waterdrukketels en ketelbouw voor Hasselt in Limburg

Reeds meer dan 50 jaar actief in ketelbouw

Reeds meer dan 50 jaar is Jago reeds actief in de ketelbouw. Het maakt mazouttanks, persluchtketels, olie-opvangbakken, werftanks en buffertanks voor airco installaties. Dit voor verschillende doeleinden zowel voor particulier als voor bedrijven en voor de regio Hasselt in Limburg.

Al onze producten kan u ook hier terugvinden.

Onder de dagelijkse leiding van zaakvoerder Ivo Brouns kan het bedrijf buigen op een jarenlange ervaring en expertise inzake ketelbouw, met in het bijzonder de specialisatie in maatwerk.

Ook voor op maat gemaakte garageboxen

Momenteel vervaardigt Jago op maat gemaakte garageboxen waarin u veilig en weersvrij uw wagen kan parkeren. Enkele voorbeelden hiervan staan op het terrein ter bezichtiging.

Elke klant kan er terecht met zijn of haar specifieke vraag. Alle mogelijkheden worden steeds met u als klant besproken en indien nodig vervaardigen wij voor u een geheel nieuw ontwerp. Natuurlijk zijn standaard maten uit voorraad leverbaar.

Uitstekende ligging, makkelijk bereikbaar voor iedereen

Het bedrijf kan door een uitstekende ligging aan de Teutelberg te Dilsen-Stokkem, makkelijk bereikt worden voor de Belgische, Nederlandse en Duitse klanten.

Omdat aandacht voor het milieu de laatste jaren steeds belangrijker is geworden in de industrie, voldoet Jago ook aan heel wat normen waaronder die van Vlarem.

  • Professioneel en toegewijd
  • Kwaliteit en knowhow
  • Snelle leveringstermijn
  • Scherpe prijzen