Matthijs Office Supplies

Uw winkel voor kantoorartikelen, papierwaren en inktpatronen te Zaventem

Kantoorartikelen Zaventem

Matthijs Office Supplies is een familiebedrijf dat in 1976 van start ging als Matthijs-Werniers en in 1994 werd overgenomen door Philip Matthijs. Na ruim 20 jaar zijn we verhuisd van Sterrebeek naar ons nieuw pand te Steenokkerzeel. Sinds september 2017 zijn wij verhuisd naar Zaventem.

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in papierrollen, geschikt voor kassa's, printers, betaalterminals, enz ... In de loop der jaren hebben we ons gamma uitgebreid met kantoorbenodigdheden en schoolartikelen zoals schrijfwaren, toners, inktlinten, paperclips, ... kortom: te veel om op te noemen.

Tevens werken wij nauw samen met gerenomeerde merken zoals Durable, Pilot, SCA Hygiene Paper, Esselte, ... Wij importeren ook fabrieksmerken waarvan wij de exclusiviteit hebben zoals Laco (een assortiment van perfo's, nietjesapparaten, laco-notes, ...).

Matthijs Office Supplies staat garant voor een uitstekende service. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een behoorlijke vakkennis opgebouwd wat resulteert in een trouw klantenbestand.

» Kantoorbenodigdheden: alles voor kantoor, werkplaats en magazijn. Voor alle bedrijfssectoren bieden wij optimaal inkoopgemak.
» Kantoormeubelen: goedkoop en kwalitatief kantoormeubilair! Ruime keuze uit toonzaalmodellen, tweedehands en design kantoormeubelen.
» Kasregisters: als u op zoek bent naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem, bent u bij ons aan het juiste adres.
» Computers & toebehoren: computers en toebehoren. Indien uw computer u grijze haren bezorgt, bent u bij ons aan het juiste adres.