La Vita Sana

Massages & coaching in Dilsen-Stokkem ter bevordering van jouw algemeen welzijn en gezondheid...

La Vita Sana is een gezondheidspraktijk waar je hulp, begeleiding en advies kan krijgen bij zowel fysieke als emotionele thema's. Na een grondige anamnese wordt er besproken welke therapie, voeding, kruiden, voedingssupplementen, vitaminen,... je gezondheid en welzijn kunnen verbeteren. Een persoonlijk behandelplan wordt voor jou opgesteld. 

Reeds in de beginjaren, bleek ik in de praktijk vooral mensen aan te trekken met spier- en gewrichtsproblematiek. De dieptemassage, moet dan ook gezegd, is werkelijk een topper!!! Deze werd verder uitgebreid met Orthomanipulatie therapie, Medical Taping, Moxatherapie, Shiatsu, massagegun... en laatst nog Guasha therapie. Door het succes van deze behandelingen draait de praktijk ondertussen voor minstens 90% op spier- en gewrichtsaandoeningen. 

De praktijk is op een wijze ingericht dat het een plek van rust en ontspanning biedt. Even weg van alle chaos en stress daarbuiten naar een plek waar zuiderse geuren je omarmen en waar een combinatie van warmte en stilte je een veilig en ontspannen gevoel geven, waar in een zachte aanraking al je stress en zorgen verdwijnen tijdens een Relaxmassage, Reiki of Hotstonemassage.

Wees aardig voor je lijfje, je hebt er maar 1! Dus druk zo af en toe eens de pauzeknop in en gun jezelf een moment waar je alle spanningen en pijn mag loslaten en tot rust mag komen. Even herbronnen.... even heropladen... en met een vrij, gelukkig en licht gevoel weer huiswaarts keren.... Je lijfje zal je zeer dankbaar zijn. Het is een waar geschenk aan jezelf.

La Vita Sana

Smeets Nadine

Aanbod:

X Orthomanipulatietherapie          X Medical Taping                          X Voetreflexologie

X Dieptemassage                                 X Moxatherapie                            X Reiki

X Guashatherapie                                X Massagegun                               X Relaxmassage

X Shiatsu                                                   X Bachbloesemtherapie           X Hotstonemassage

 

CONTACTEER ONS