APJ-Service

Verhuur van machines, graafmachines en wielladers in de regio Galmaarden

Machineverhuur Galmaarden

APJ-Service is een kleine firma uit Vollezele (Galmaarden) die sinds enkele jaren gespecialiseerd is in de verhuur van kleine en compacte graafmachines en wielladers met verschillende aanbouwdelen.

Wij hebben in ons gamma een Bobcat® graafmachine van 1,8 ton en een Yanmar® van 2,6 ton, beiden uitgerust met een mechanische snelwissel en 3 bakken (smalle sleuvenbak, graafbak en brede nivelleerbak). Op de graafmachine van 1,8 ton kan ook een grondboor gemonteerd worden met verschillende diameters : 16 – 23 - 40cm voor het planten van pijlen of bomen.

We hebben ook een wiellader in de verhuur, type Bobcat® S130, met een eigengewicht van 2,4 ton en een breedte van 1m40. Deze kan uitgerust worden met verschillende aanbouwdelen waaronder:

  • Mestklauw met een breedte van 1m40
  • Schepbak met tanden, breedte 1m55
  • Balenklem voor het laden van voordroog balen
  • Strovork
  • Grondfrees (type bakfrees) met een werkbreedte van 1m

Deze machines kunnen afgehaald worden in Vollezele of door ons geleverd op Uw werf, mits overleg ivm mogelijke transportkost.

Verder produceren we ook elk jaar zelf kleine en grote balen hooi en stro, alsook voordroog balen. Deze worden allemaal verkocht. Ze kunnen ook geleverd worden mits overleg ivm transportkost. Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte!

VRAAG UW OFFERTE AAN »