Zanitair by Zander

Uw loodgieter/vakman in verwarming, sanitair en onderhoud te Sint-Truiden

Verwarming

❖ Onderhoud: In België is het verplicht om eens per jaar een onderhoud te laten uitvoeren bij mazoutverwarming, bij gasketels tweejaarlijks door een verwarmingsinstallateur. Als professionele installateurs kunnen wij uw jaarlijks onderhoud doen voor uw gasketel, cv-ketel en mazoutketel! Dit zowel voor vloerverwarming, gas- en olieketels, muur- of vloermodellen, atmosferische ketels als hoogrendements- en/of condensatieketels en dit aan vrijwel alle merken. Wij zijn actief in de regio Sint-Truiden en omstreken.​

❖ Herstelling: Als uw verwarmingsinstallatie het plots begeeft, kunt u gebruik maken van onze depannagedienst. Wij herstellen en vervangen verwarmingstoestellen van alle merken!

❖ Installatie: U hebt onlangs een huis/appartement gebouwd of verbouwd en bent op zoek naar een ecologische manier om deze te verwarmen? Of uw oude ketel is aan vervanging toe? Wij vinden altijd de beste en meest ecologische manier om dit te doen. Dankzij onze ervaring kunnen we advies op maat aanbieden en zorgen wij voor de plaatsing van centrale verwarming, vloerverwarming, een boiler of een warmtepomp. We werken voornamelijk met ATAG voor gas en ELCO voor mazoutverwarming. Maak een afspraak en wij komen langs voor een offerte en vrijblijvend advies.​

Sanitair

Zanitair uit Sint-Truiden is uw partner voor de installatie en renovatie van uw badkamer of sanitaire ruimtes. Van strak modern, landelijk, retro of klassiek, we bespreken de keuze van de materialen en geven de beste opties qua prijs en kwaliteit. Wij werken flexibel, denken met u mee en bekijken elk project in z'n totaliteit. U kan bij ons terecht voor de installatie van:

  • Badkamers: volledige inrichting van A tot Z
  • WC’s & douches
  • Buitenkranen & tuindouches
  • Wateraansluitingen in keuken
  • Waterontharders
  • ...

Onderhoud

We onderhouden (en herstellen) alle gas- en stookolie-installaties, van alle merken. Indien u bij ons klant bent, kunnen wij u desgewenst jaarlijks of tweejaarlijks contacteren om een afspraak te maken voor het verplichte onderhoud van uw verwarmings-installatie. U kan tevens op ons beroep doen voor het reinigen van uw schoorsteen en afvoerkanalen.