Lingerie Mimosa

Uw lingeriewinkel voor badmode, nachtkleding en lingerie te Sint-Truiden

Meer dan 80 jaar uw expert

Wie Sint-Truiden en lingerie zegt, zegt ook Lingerie Mimosa. Sinds 1936 is Mimosa een gevestigde waarde in en rond Sint-Truiden. Zij zijn gegroeid van lingeriewinkel naar een winkel waar het ganse gezin terecht kan voor lingerie, ondergoed, homewear, bad- en strandmode. Zij biedt een ruim assortiment en een uitstekende paskamerservice aan.

Voor elk wat wils

Door de jaren heen is Mimosa uitgegroeid tot een winkel die perfect weet wat een dame nodig heeft én voor het ganse gezin kwaliteitsmerken aanbiedt. Zoek je een perfect passend setje, een warme pyjama, relaxing homewear, een bikini, … Mimosa has it all…. Voor elke gelegenheid biedt Mimosa een oplossing: een sexy date, de eerste beha, ondersteuning tijdens het joggen, tijdens en na een zwangerschap, een dagje strand of zwembad, een pyjama party, na een borstreconstructie, ….Mimosa’s ruim assortiment bestaat uit ondergoed, lingerie, homewear, badmode, nachtgoed en zelfs kousen voor dames, heren, teens en kids.

Alle topmerken onder één dak

Tot het aanbod voor dames behoren niet enkel de gekende kwaliteitsmerken zoals Marie Jo, Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo L'Aventure, Chantelle, Passionata, …. Maar ook de klassieke modellen van Mey en Calida hebben hun plaats in het ruime gamma. De dames die eens iets “anders” willen, kunnen kiezen uit Twinset of Lise Charmel. Daarnaast biedt Lingerie Mimosa een aantal merken aan voor de kids & teens: Tommy Hilfiger, Ten Cate en Charlie Choe. De heren kunnen terecht bij Mimosa voor kwaliteitsmerken zoals Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Levi’s, …