Leenesonne & Co Verzekeringen

Verzekeringsmakelaar te Erpe-Mere voor uw verzekeringen (o.a. autoverzekering)

Verzekeringskantoor

Met reeds meer dan 35 jaar ervaring als onafhankelijke verzekeringsmakelaar uit Erondegem (Erpe-Mere) willen wij een optimale service bieden aan onze (toekomstige) klanten en dit zowel op het gebied van polis- als schadebeheer. Zowel particulieren, ondernemingen, KMO’s als vrije beroepen kunnen bij ons terecht voor BOAR en levensverzekeringen. Wij werken u vrijblijvend en gratis een offerte uit voor uw totaal verzekeringspakket.

Een verzekering is een overeenkomst tussen een verzekeringsmaatschappij en u, als verzekeringsnemer. Omdat elke klant op zoek is naar een adviseur die zijn of haar situatie kent en begrijpt, kunnen wij als tussenpersoon hierbij een belangrijke rol spelen. Wij luisteren graag naar u en helpen u waar we kunnen. Zekerheid voor uw gezin en uzelf door middel van een behoeftescreening is dan ook ons eerste werk.

De keuze voor ons kantoor betekent een keuze voor een professionele ondersteuning waarbij vanuit een zorgvuldig ingerichte organisatie het beheer van uw verzekeringen door gekwalificeerde medewerkers wordt uitgevoerd. Wij zijn erkend door het FSMA als onafhankelijk makelaar in verzekeringen. Dit betekent dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor specifieke verzekeraars. Wij kiezen zelf met wie we samenwerken waardoor we volledig onafhankelijk te werk gaan in ons advies.

Leenesonne & Co Verzekeringen erpe-Mere

Leenesonne & Co Verzekeringen erpe-Mere