Laswerken en constructiewerken

Laswerken Caberghs is uw partner te Heist-op-den-Berg voor al uw las- en contstructiewerken. Wij geven u graag een overzicht van de werken en materialen die wij voor u kunnen maken:

Poorten

Onze poorten worden vervaardigd in staal en worden volledig in samenspraak met de klant ontworpen en gerealiseerd. Modern, klassiek en andere stijlen liggen allemaal binnen de mogelijkheden. Onze automatische poorten worden met het merk Nice geautomatiseerd. Wij bieden een garantie van 2 jaar aan op al deze automatisaties.

Trappen en leuningen

Trappen en leuningen vervaardigen wij uit materiaal en stijl naar keuze. Onze staalconstructies worden van begin tot eind met zeer hoge kwaliteit en detail gemaakt. Wij kunnen voor iedere opdracht een gepaste oplossing vinden. Spiltrappen, kwartdraaitrappen, … Het zijn enkele van onze realisaties die wij tot een goed einde kunnen brengen.

Balustrades

Wij vervaardigen ook balustrades in diverse uitvoeringen en materialen zoals staal, inox of aluminium. Zo zorgen we voor een mooie en vooral veilige afsluiting van uw terras.

Ramen en deuren

Onze stalen binnen en buitendeuren worden opgemeten met de hoogste nauwkeurigheid, zodat bij de vervaardiging en de afwerking een zeer hoog kwalitatief product aan de klant kan worden afgeleverd. Gewoon rechthoekige deuren maar ook rondbogen en andere designs kunnen gerealiseerd worden. De deuren kunnen in alle mogelijke kleuren gelakt worden.

Cortenstaal

Wij verwerken ook cortenstaal zoals voorzetwanden, bloembakken, waterpartijen enz. Deze worden vervaardigd uit plaatwerk.

CONTACTEER ONS