Fotoalbums

Kurt Neyens & Mieke Neyens

Verpleging aan huis en medische pedicure te Brugge

Als broer en zus zijn wij zijn één team en werken wij al 15 jaar ondertussen in de thuiszorg sector. Ons werkterrein is Brugge en omstreken. Wij werken met het derde betaler systeem. Dit betekent dat, als je bent verzekerd je niets hoeft te betalen. (Ook geen remgeld.) Wij, thuisverpleging Neyens en medische pedicure Neyens, werken met alle mutaliteiten samen. Wij kunnen je ook helpen om een passend zorgplan uit te werken en dit in samenwerking met huisarts, specialist, poetshulp, mutualiteiten, ...

Wie zijn we, wat doen we?

1. Thuisverpleging Kurt Neyens

Wie zijn we? Wij zijn een groep van 19 zelfstandige thuisverpleegkundigen die ervoor zorgen dat de patiënt in zijn thuissituatie alle nodige verpleegkundige zorgen kan krijgen om zo goed mogelijk thuis te kunnen revalideren, genezen of gewoon thuis te kunnen blijven wonen.

Wat doen we? De specialisaties van ons team van zelfstandig verpleegkundigen te Brugge bestaat uit referentieverpleegkundigen wondzorg, diabetis en gespecialiseerden in palliatieve zorgen. Contacteer Kurt Neyens te Brugge (Sint-Andries) voor meer informatie: 0476 318 402.

2. Medische pedicure Mieke Neyens

Mieke is een gediplomeerde verpleegkundige die een extra specialisatiejaar "medische pedicure" heeft gestudeerd waardoor zei dit dus ook kan aanbieden. Contacteer Mieke Neyens te Brugge (Sint-Andries) voor alle medische pedicure behandelingen: 0474 611 376.

Foto's

Recensies

we moeten u danken voor goede en vlugge behandeling
- rosette & eric
bedankt
- gosset
meer recensies

Contact

Kurt en Mieke Neyens

Oud-Strijderslaan 11, 8200 Sint-Andries

Vestigingen

Medische pedicure Mieke
Lange Molenstraat 51, 8200 Sint-Andries
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
T0476 318 402 Kurt
M0474 611 376 Mieke
Maandag 13.00u-18.00u
Dinsdag 08.30u-12.00u, 13.30u-19.30u
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bovenstaande openingsuren zijn van Medische pedicure Neyens Mieke.

Thuisverpleger Kurt Neyens werkt enkel op afspraak. Al onze zelfstandig verpleegkundigen staan het ganse jaar door 7/7 ter beschikking van de patiënt