Koeling & verwarming RCO

Uw ervaren vakman in koeling, verwarming en airco voor de regio Hasselt

De beste koel- en aircosystemen in Hasselt

Voor de perfecte airconditioning moet u bij specialist RCO in Spalbeek bij Hasselt (Limburg) zijn. Wij werken alleen met de beste leveranciers en combineren hun topproducten met onze feilloze plaatsingstechnieken. Reken daarnaast op het nodige gebruiksadvies en op een degelijke dienst na verkoop: problemen met uw toestel? Wij komen zo snel mogelijk langs voor herstel of onderhoud van uw airco of warmtepomp.

Koud & warm blazen

Met een airconditioningsysteem maximaliseert u niet alleen uw woon- en werkcomfort, u bespaart eveneens op uw energiefactuur. Klinkt vreemd maar het is zo! Dankzij onze warmtepomptechnologie levert een aircotoestel tot bijna zes, of heel precies 5,71, keer meer energie dan het verbruikt! Bovendien vormt het een ideale combinatie met zonnepanelen. Als u tot de vaststelling komt dat u op jaarbasis meer stroom produceert dan verbruikt dan baalt u wellicht van dat overschot aan stroom dat eigenlijk weggegooide energie is. Maar met dat overschot kunt u via een warmtepomp dure stookkosten elimineren, met de huidige uit de pan swingende energieprijzen geen slecht idee. Zo verwarmt en koelt u voortaan zo goed als gratis!

Onze oplossingen worden gebruikt in slaapkamers, bureaus of livings maar ook bijvoorbeeld voor de verwarming en koeling van uw veranda. En wat met eventuele lawaaioverlast tijdens uw slaap? Heel simpel, daar is geen sprake van. Ritselende bladeren produceren 30 decibel, onze binnentoestellen amper 21!

Het juiste systeem

Op zoek naar het meest geschikte airconditioningsysteem voor uw nieuwe of gerenoveerde woning, kantoor of bedrijf? Wij komen graag langs om met u de mogelijke ontwerpen te bespreken. Zo bent u zeker van het beste en meest efficiënte (design)toestel. Contacteer ons en we maken meteen een afspraak.