Klusjeswerken Johan Fronsacq

Uw veelzijdige vakman voor alle klussen in Berlare

De Klussenier Johan Fronsacq Berlare

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Johan Fronsacq uit Berlare. Met mijn renovatiebedrijf en als veelzijdig vakman kan ik u helpen met uw verbouwingen, renovaties en onderhoudswerk.

Contacteer me →

Voor alle klusjeswerken

Waarmee kan ik u helpen? Heeft u plannen om te (laten) verbouwen, renoveren of wilt u onderhoudswerkzaamheden laten verrichten? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik reken geen verplaatsingskosten aan.

U kan bij klusjesman Johan Fronsacq uit Berlare terecht voor: renovatiewerken, verbouwingswerken van a tot z, totaalrenovatie binnen en buiten, tegelwerk, timmerwerk, afbouw, badkamers, interieur- en winkelbetimmering, vloeren leggen, dakramen plaatsen, gebouwenonderhoud, plafonds, kleine en grote verbouwingen, eigen ramen en deuren pvc, alu, hout, dakreparaties, eigen keukens plaatsen, scheidingswanden en nog vele andere klussen!

Keuken op maat

Johan Fronsacq kan voor u een keuken op maat realiseren. Hij kan u hierin van begin tot eind, van ontwerp tot oplevering, van dienst zijn. Misschien ziet u het ideale plaatje van hoe uw keuken eruit gaat komen te zien al helemaal voor zich: dan hoeft u het alleen maar aan Johan Fronsacq voor te leggen en gaat hij met uw visie aan de slag.

Contacteer me