Renovatiewerken Johan Fronsacq

Uw vakman voor alle renovatiewerken, klusjeswerken en ruwbouw in Berlare

Mag ik mij even voorstellen?

 

Ik ben Johan Fronsacq uit Berlare. Met mijn renovatiebedrijf en als veelzijdig vakman kan ik u helpen met uw verbouwingen, renovaties en onderhoudswerk. Ik ben eveneens erkend Velux-installateur

Voor alle renovatiewerken

 

Waarmee kan ik u helpen? Heeft u plannen om te (laten) verbouwen, renoveren of wilt u onderhoudswerkzaamheden laten verrichten? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik reken geen verplaatsingskosten aan.

U kan bij klusjesman Johan Fronsacq uit Berlare terecht voor: renovatiewerken, verbouwingswerken van a tot z, totaalrenovatie binnen en buiten, tegelwerk, timmerwerk, afbouw, badkamers, interieur- en winkelbetimmering, vloeren leggen, dakramen plaatsen, gebouwenonderhoud, plafonds, kleine en grote verbouwingen, eigen ramen en deuren pvc, alu, hout, dakreparaties, ruwbouw, gevelwerken, eigen keukens plaatsen, scheidingswanden en nog vele andere klussen!

Keuken op maat

 

Johan Fronsacq kan voor u een keuken op maat realiseren. Hij kan u hierin van begin tot eind, van ontwerp tot oplevering, van dienst zijn. Misschien ziet u het ideale plaatje van hoe uw keuken eruit gaat komen te zien al helemaal voor zich: dan hoeft u het alleen maar aan Johan Fronsacq voor te leggen en gaat hij met uw visie aan de slag.

NEEM CONTACT OP »