Kinesitherapie Move and More

Uw kinesist, kinesitherapie te Arendonk met rugschool, nekschool & screening

Kinesist

Welkom in de kinesitherapie praktijk van Jan Van Cleuvenbergen. U kan bij Kinesitherapie Move and More in Arendonk terecht voor alles wat te maken heeft met beweging in functie van gezondheid, sport en preventie.

Kinesitherapie

Van een meer passieve aanpak is kinesitherapie geëvolueerd naar een autonome en meer actieve betrokkenheid van de patient bij haar of zijn revalidatie. Met gerichte oefeningen pakken zij ook zelf hun probleem aan. De kinesist helpt en begeleidt.

Nek- en rugschool

In onze nekschool en rugschool te Arendonk worden patiënten begeleid naar pijnvrij bewegen na bijv. een rugoperatie of rugklachten. Individueel worden houdingen en bewegingen aangeleerd om bijvoorbeeld rugsparend te werken. Op regelmatige tijdstippen worden er ook preventie-cursussen ingericht.

Sportstudio met screening

Dat sporten gezond is weten we allemaal. Nochtans stellen sporters zich bij het sporten bloot aan bepaalde hogere risico’s. Dit noemt men de sportparadox. Via een gerichte screening kunnen bepaalde sportspecifieke risico’s tot een minimum herleid worden.