Recensies

Johan Derenette
Op mijn 33ste kreeg ik een ernstig sportongeluk. "Whiplash". Na jarenlange (8 jaar) therapieën en behandelingen zonder resultaat kwam ik terecht bij Patrick. De diagnose "whiplash" werd door Patrick nu voor het eerst gemaakt. Na meerdere behandelingen heeft Patrick mijn van mijn probleem verlost. Na 8 jaar van dagelijkse pijn naar een normaal leven zonder pijn. Nu 11 jaar later ben ik nog steeds dankbaar wat hij voor mij gedaan heeft. De man met veel kennis gouden handen. Ik ben blij dat ik in mijn sector waar ik werkzaam ben mensen die fysieke problemen ondervinden kan overtuigen een bezoek te brengen aan Patrick. Met altijd positieve resultaten. Bedankt Patrick.... Je hebt toenmaals mijn leven terug gegeven.

Johan Derenette
Wouter L
Enkele jaren geleden als laatste redmiddel naar dhr. Molenaers gekomen ivm een whiplash waar ik in NL voor uitbehandeld was, (duur bijna 10 jaar). Na slechts 1 bezoek, met 90% minder pijn de deur uitgelopen. Na het 2de bezoek pijnvrij.
Wil R
Zwaar teleurgesteld geen instelling om patiënten te laten wachten.
Bislim Maliqi
Ik ben twee jaar lang uitgeschakeld geweest van normale leven wegens mijn dubbele hernia dankzij Patrick Molenares doe ik weer alles en ik heb mijn bedrijf weer ook gepakt en het voelt net als of ik weer herboren ben
marleen mussen
Ik ben al jaren super tevreden van Patrick. Hij helpt je altijd,
terwijl hij het zo druk heeft. Hij doet zijn beroep met hart en ziel en behandelt je als mens. Hij weet onmiddelijk wat er aan de hand is en oefent zijn kennis dan uit. Topmens!
Ik zou niet zonder zijn hulp kunnen. Patrick we zijn niks zonder jouw goede hulp! Dank je wel!
Marcel Aerts
Zeer tevreden!! Ben zelfstandig en vaak druk in de weer maar ik kan hier altijd terecht. Effect na 1 behandeling is niet normaal hoog. Hier in mijn regio moet je 15 maal terug komen en dat ben je nog niet echt verder. Patrick weet als geen ander hoe het echt zit. Na de behandeling moet een lichaam herstellen. Dat is zo mooi van deze praktijk ze maken vaak geen afspraak eerst herstellen en kijken hoe het gaat. En altijd wonderbaarlijk resultaat. Veel klanten en vrienden van me in deze periode doorverwezen.
Frans P
Zonder Patrick had ik mijn activiteiten kunnen stoppen, al 15 jaar geleden. Deze man kan meer dan honderd andere kinesisten.
Topkerel ! Ook altijd stipt op tijd (haha grapje)
Nadine Collas
Ik heb zeer goede ervaring met de praktijk van P. Molenaers. Een geplande operatie aan de tenniselleboog heb ik kunnen annuleren dankzij de zeer doeltreffende behandeling van Patrick Molenaers waarvoor blijvende dank.
Antoinette Meulendijks
Wij komen er al jaren en zijn dik en dik tevreden. Wat patrick in 1 a 2 behandelingen kan. Moet met in NL de hele fysiobehandelingen 9x eraan kwijt raken en dan is men nog niet geholpen.
Wij rijden graag wat verder van huis voor de hele goede vakbekwame en vrolijke duidelijk aangevende en behulpzame therapeut/kinesist. Die weet wat hij doet en duidelijk heel goed in geleerd. Vaak dezelfde avond of volgende dag klachtenvrij. Een echte aanrader.

Schrijf een recensie