Kinesitherapeuten Haacht

Katrien Laridon is afgestudeerd aan de KUL in 1994. Haar specialisaties zijn: manuele therapie (KUL), pelvische reëducatie, pre-en postnatale kinesitherapie, manuele lymfedrainage (Vodder), rugschool en rugreconditionering (KUL), INDIBA-actif therapeute en ook fytotherapie.

Wout Gommers is een gedreven kinesitherapeut die al heel wat extra bijscholingen gevolgd heeft. Hij is afgestudeerd als sportkinesitherapeut aan de KU Leuven in 2018 en is sindsdien aan het werk in onze praktijk. Zijn specialisaties zijn manuele therapie, Indiba-activ therapy, fascia therapy en taping. Wout verzorgt ook de kinesitherapeutische begeleiding van de jeugd van voetbalclub OHL. In september start hij met een postgraduaat manuele therapie aan de KUL.

Afspraak maken?

Je kan best telefonisch een afspraak maken: 016 60 96 71. Alle behandelingen zijn individueel en duren minimaal 30 minuten. Elke behandeling is aangepast aan de fase waarin de patiënt en het letsel zich bevindt. Vaak zijn de oorzaken van een aandoening multi-factorieel en is de pijnervaring een individueel gebeuren. Daarom zoeken wij welke behandeling het meest efficiënt is voor uw aandoening.

Behandelingen

U kan bij Bij Kinepraktijk Katrien Laridon en Wout Gommers te Haacht (Wakkerzeel) terecht voor: manuele therapie, musculoskeletale therapie bij aandoeningen van het bewegingsstelsel (spieren, gewrichten,zenuwen), sportkinesitherapie, blessurebehandeling- en preventie, postoperatieve revalidatie, pelvische reëducatie, perinatale kinesitherapie, manuele lymfedrainage (Vodder), lymfetaping, myofasciale release therapie, kinsiotaping, endermologie (LPG-toestel), INIBA-activ- cel therapy.