Interioo

Totaalinterieur en interieur renovaties, 100% Belgisch maatwerk te Beveren

Belgisch maatwerk tot in elk detail en begeleiding voor renovatieprojecten en nieuwbouw interieurinrichting.

Bij Interioo in Beveren wordt uw droominterieur met zin voor creativiteit uitgetekend. Uw keuken verdient bij ons dus de meeste aandacht. Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV- of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kan u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen wat tot een harmonieus geheel leidt. Kom langs in onze toonzaal te Beveren waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. wij staan voor een persoonlijke aanpak met opvolging van uw project.

Minimalisme & Modern

Voor uw ideale droomkeuken, badkamer of totaalproject, worden de wensen gerespecteerd en omgezet in een pasklare oplossing. En dit, door ons doorgedreven maatwerk, Belgische fabricatie en ruime keuze aan materialen (laminaat, lakwerk, fineer), werkbladen (Corian, graniet, composiet) en toestellen.

Landelijk

Onze landelijke keukens en inrichtingen worden persoonlijk ontworpen en gefabriceerd. Door deze ter plaatse te schilderen krijgt het geheel een echte landelijke uitstraling. MDF paneeldeuren, fineer fronten of massieve deuren, lambrisering en rustieke dampkappen kunnen naar eigen smaak gekozen worden. Steeds zullen onze eigen gespecialiseerde montageteams uw project afwerken.

Totaalinterieur

Bij Interioo in Beveren kan u terecht voor zowel uw nieuwbouw als renovatieproject. Wij staan in voor het ontwerp, de opmeting, opmaak van technische plannen alsook realisatie van uw inrichting. U kan rekenen deskundigheid en creativiteit. Via een planning op maat van uw project zal er steeds gestreefd worden naar een minimale hinder met een maximaal resultaat. Hier zal het verschil gemaakt worden door een teamverband met eigen onderaannemers. Wij regelen alles voor u. Vanaf uitbraak bestaande situatie, nieuwe vloeren, bezettingswerken en verlaagde plafonds tot het plaatsen van de nieuwe meubelen en de schilderwerken.