Keukeninrichting COSYNS

Uw vakman in keukens, badkamers en dressings te Geraardsbergen

Keukens

Reeds sinds 1970 verdeelt Keukeninrichting Cosyns uit Geraardsbergen diverse Duitse toonaangevende keukenmerken, o.a. LEICHT en ALNO, Beckermann en Sachsen Kuechen. Keukens van dit winnend kwartet staan garant voor wel 30 jaar probleemloos gebruik. Alle vier dragen ze het veiligheidskeurmerk van de LGA Nuernberg, het GS-teken voor ‘Goedgekeurde veiligheid’ en de ISO 9001 certificering. ALNO is een niet enkel in de hoogte (van instap- naar topmodel) uitgebreid merk, ook in de breedte (het aantal modellen en uitvoeringen per prijscategorie) is het assortiment bijzonder rijk. De kans is dan ook heel groot dat u bij ALNO precies vindt wat u zoekt…

Interieur

Richt je woning in met stijl: geef je interieur die persoonlijke toets die je onderscheidt van de anderen! De gerenommeerde Italiaanse meubelfabrikant CALLIGARIS, opgericht in 1923, heeft een uitgebreid en elegant gamma tafels, stoelen en barkrukken en designmeubelen. CALLIGARIS koppelt Italiaans raffinement aan Duitse “grundlichkeit” qua afwerking en… dit aan een zeer redelijke prijs.

Badkamerinrichting

Wij renoveren desgewenst uw badkamer of het nu gaat om een vervanging van het meubilair of een 'extreme makeover'. Wij verdelen badkamermeubilair van de merken RIHO en T-CONCEPT.

NEEM CONTACT MET ONS OP