KBC Verzekeringen Boven-Schepers

Uw verzekeringskantoor te Tessenderlo voor een autoverzekering, brandverzekering en/of levensverzekering

Uw verzekeringsrisico’s doorlichten!

KBC Verzekeringen Boven-Schepers is uitgebreid met 8 medewerkers waarvan Stijn, Raf en Gert recent ook de overstap hebben gemaakt van bediende naar zelfstandig KBC-verzekeringsagent. Ons kantoor is één van de grootste KBC-verzekeringskantoren. We werken samen met de KBC-banken in Tessenderlo, Laakdal en Ham zonder onze eigenheid te verliezen.

KBC Verzekeringen is gekend om de kwaliteit van haar producten. Maar de lettertjes moeten in de praktijk omgezet worden. Een verzekering is eigenlijk een dienst na verkoop. Wij zijn ons daarvan terdege bewust en proberen ons daarom steeds in de plaats van de klant te stellen. We trachten ons in te leven in zijn persoonlijke situatie om van daaruit de juiste oplossing aan te bieden.

Op die manier kan elke klant rekenen op een persoonlijke aanpak, genieten van maatwerk, en is hij zeker van optimale hulp en informatie.

Bij ons kan u terecht voor alle verzekeringen:

  • Autoverzekeringen
  • Brandverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • ….

Zowel voor de particulier, de zelfstandige en de kleine & grote ondernemingen. Iedereen kan rekenen op een persoonlijke service, een menselijke manier van werken en het principe: klant is koning. Door de grootte van ons kantoor kunnen we spreken van een doorgedreven ervaring en expertise in alle sectoren.

CONTACTEER ONS