Klinkerwerken Heist-op-den-Berg

Klinkerwerken en aanleg van terrassen

Voor al uw klinkerwerken en aanleggen van terrassen in Heist-op-den-Berg en kan u terecht bij K-W-C Algemene Karweiwerken. Wij bieden verschillende oplossingen aan voor het aanleggen van uw oprit, terras of tuinpad. Wij werken alleen met kwaliteitsmaterialen en beloven een uitstekend resultaat.

Klinkers

Wij gaan aan de slag met verschillende soorten klinkers. U kan kiezen voor kleiklinkers. Die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zijn kleurvast en gaan heel erg lang mee. Daarbovenop zien ze er erg mooi uit. Of wat dacht u van betonklinkers? Die kan u vinden in alle soorten kleuren en formaten. Ook de afwerkingsmogelijkheden zijn divers. Er zijn verouderde versies, getrommelde of geborstelde varianten en strakke betonklinkers. Ook natuursteenklinkers zijn een mogelijkheid. Die worden vooral gebruikt als aanvulling bij een andere soort klinker.

Terras aanleggen

Voor het aanleggen van uw terras zijn er uiteraard meer mogelijkheden dan klinker alleen. K-W-C Algemene Karweiwerken adviseert u graag in kiezen van het juiste materiaal. Wij helpten u van bij het uittekenen tot het professioneel en verzorgd aanleggen van uw terras.