Kapsalon Verdigo

Uw kapsalon te Beveren voor jong en oud

Kapsalon Verdigo gevestigd in Beveren-Waas opende zijn deuren in 2012. Voor de deur bevindt zich een gratis parking. Kapster Kristel probeert zo goed mogelijk aan de wensen van iedere klant te voldoen en dit volgens de nieuwste haartrends en haarmode. Wij zijn uw kapsalon voor kinderen, mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Gezondheid van het haar staat centraal

Onze visie is om het haar te kleuren en te stylen met zoveel mogelijk aandacht voor de gezondheid van het haar. Onze kleuren van Joico bevat een Bio- Advanced Peptide Complex. Deze hersteld en verzorgt het haar van binnenuit, het gevolg zijn levendige kleuren met lange houdbaarheid en een perfecte grijsdekking. Zelfs als je haar al beschadigd is kunnen we je haar weer herstellen met Olaplex. Het valt ons telkens op dat hoe langer een klant bij ons komt, hoe gezonder het haar wordt en hoe mooier het gaat glanzen.

Hoofdhuid problemen met bijhorende behandelingen

Ons salon verdiept zich in de problematiek van de hoofdhuid. Er zijn nog te veel mensen die niet naar de kapper durven gaan omdat ze zich schamen over een bepaald hoofdhuid probleem. Om deze reden zijn wij cursussen beginnen volgen bij U-consultancy, het doel van deze opleiding is de kennis en inzicht te vergroten van haar- en hoofdhuid problemen, bijhorende behandelingen en om gerichte voorlichting te geven aan haar klanten. Zo worden de klanten van hun problemen geholpen. Met hulp van Mediceuticals kunnen wij vaak een oplossing bieden voor veel hoofdhuid problemen, ze zijn onze beste partner bij het behandelen van haaruitval, psoriasis, jeuk op de hoofdhuid, schilfers, vethaar, enz…

Kanker Hair Professional

Kristel volgt de cursus Kanker Hair Professional en haalde in 2018 het kwaliteitslabel van het IFPC. In deze cursus verdiept ze zich in de problematiek van kanker, hierin leert ze aspecten zoals CPR, wat is kanker, verloop van de ziektebeleving, communicatie en psychosociale aspecten. Ze is ook op de hoogte van welke chemo welke invloed heeft op je haar en of dit zal uitvallen of niet. Ze kan je ook vertellen wanneer je je nieuwe herwonnen haar na de chemo mag kleuren en met welke producten. Indien je haar tijdens een chemobehandeling niet uitvalt en de kwaliteit van het haar het toelaat kan er met onze kleuren van Joico, die de meest verzorgde stoffen bevatten kan probleemloos gekleurd worden.