Kapsalon 't Kniphoekje

Uw kapster te Aalter met mogelijkheid tot make-up en haarkleuringen

Leuk dat u geïnteresseerd bent in kapsalon ‘t Kniphoekje. Mijn naam is Inge, een mama van een zeer enthousiast zoontje Mathis van 2 jaar. Mijn enthousiasme voor het vak is begonnen toen ik nog zeer jong was, in de vakanties ging ik met mijn oma mee naar de kapper voor haar wekelijkse watergolf, het begon met haarrolletjes uithalen. Inmiddels ben ik al 10 jaar actief in het kappersvak.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het kleuren en knippen van dames, heren en kinderen. Na heel wat trainingen te hebben gevolgd, zijn kleurtechnieken, en bruid-opsteekkapsels mijn specialiteiten geworden. Ik hecht er veel belang aan dat mijn klanten tevreden zijn en ga samen met jou op zoek naar een passend kleur, een coupe bij de wens en de kwaliteit van je haar.

Door het volgen van de laatste trainingen ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste trends en haarbehandelingen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan je persoonlijke advies afspraak voor in het salon via 0498535227.

Make-up artiest

Kapsalon 't Kniphoekje is ook uw make-up artiest voor eventueel bruidsmake-up.