Hairstyle Juve

Uw kapsalon voor bruidskapels & kappersproducten te Aartselaar

“GOED LUISTEREN, SAMEN DENKEN EN DAN DOEN”

50 jaar ervaring als basis voor de modernste haartooitechnieken, da’s Hairstyle Juve. Zaakvoerder Veerle kreeg de passie en expertise mee van haar moeder en zet de zaak met haar team succesvol verder. Omdat een kapsel iets persoonlijks is, wordt iedereen meteen op zijn of haar gemak gesteld. Er wordt grondig met de klanten overlegd om een goed beeld van de verwachtingen te krijgen. Er wordt gewerkt met de beste producten van verschillende merken om tot het gewenste resultaat te komen. Omdat ook de haarmode niet stilstaat, scholen Veerle en haar team zich regelmatig bij. Zo bent u als klant steeds zeker van de beste aanpak. Man of vrouw, jong of minder jong, iedereen gaat tevreden buiten bij Hairstyle Juve!

DAMES – HEREN – KIDS

Hairstyle Juve ontvangt met plezier zowel dames heren als kinderen. Voor de jongste onder ons gaan we graag een stapje verder dan de meeste kapsalons. Steeds zullen we inspelen op de wensen en je laten kiezen uit alle KLASSIEKE, MODERNE en meest TRENDY kapsels die je kan bedenken met alle respect voor gezond haar.

PRODUCTEN

Wij selecteren nauwkeurig de beste producten om deze tot bij u te krijgen. We werken samen met enkele merken wiens producten garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en een stralend resultaat. Neem gerust contact met ons op om een van deze producten te bestellen.

  • Authentic Beauty: Naturel en simpel, vegan en vrij van siliconen, sulfaten en parabenen Pure ingrediëntent verkregen door ultrasone golven & stoom destillatie GLOW: gamma voor gekleurd haar op basis van dadel en kaneel AMPLIFY: gamma voor fijn haar op basis van groene thee en limoen HYDRATE: gamma voor droog haar op basis van mango en basilicum REPLENISCH: gamma voor beschadigd haar op basis van pecanoot en Ahornsiroop DEEPCLEANSING: gamma voor diepreiniging op basis van violet rijstextract
  • Medavitta: Volledige verzorging voor de HOOFDHUID met zijn specifieke PROBLEMEN. Deze producten zij ideaal voor wie geen compromissen wil sluiten tussen kwaliteit en natuurlijkheid. De geneeskrachtige planten die in de formules gebruikt worden, komen uit de verste uithoeken van de wereld. Dit garandeerd dat enkel de beste grondstoffen gebruikt worden. HAARKLEURING op natuurlijke basis ZONDER AMMONIA EN PPD zorgen voor een zijdezacht en glanzend haar met perfecte grijsdekking of toon op toon.
  • Aloxxi: Chroma: permanente cream kleuring Tones: demi-permanente kleuring Met aloxxi kleuring blijft gekleurd haar prachtig gezond, zowel tijdens als na het kleurproces. Chroma en tones beschikken over CDP complex dat een volledige grijpdekking, diepe hydratatie en uitmuntende glans aan elke lok biedt.
CONTACTEER ONS