Kapsalon Westerlo

Uw kapster, haarstyling, knippen, kleuren, haarkleuringen, balayages volgens de nieuwste trends voor dames, heren en kids.

Een modieus kapsel met de perfecte kleur en in het model dat helemaal bij uw persoonlijkheid past? Daarvoor moet u bij Kapsalon Hair Flair in Westerlo zijn! Kapster Britt Van Loy beschikt over jarenlange ervaring, heeft de feeling en is altijd op de hoogte van de laatste nieuwe haartrends op vlak van haarstyling. Bovendien worden er continu cursussen gevolgd om bij te blijven in het vakgebied.

Dames

 

Dames kunnen zichzelf eens goed laten verwennen in mijn haarsalon te Westerlo. Knippen en kleuren volgens de nieuwe trends!

Heren

 

Een frisse snit of de haardos opnieuw in vorm brengen? Voor heren creëer ik moderne kapsels precies zoals zij het wensen.

Kids

 

Ook de allerkleinsten zijn zeker welkom in mijn kapsalon. Een kindvriendelijke aanpak en een verzorgd hip kapsel in een klap.

Kleuringen

 

Ik verzorg allerlei soorten haarkleuringen van kapsels die bestaan uit een haarkleur tot eigentijdse balayages. Alles is bespreekbaar!

AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS VANDAAG NOG!