Kapsalon Flu Hair & Make-Up

Uw kapster, kapsalon en make-up artist te Erpe-Mere

Kapsalon met kwalitatieve haarverzorgingsproducten

Bij Kapsalon Flu Hair & Make-Up te Burst (Erpe-Mere) werken we met de producten van Kevin Murphy. Deze haarproducten zijn volledig plantaardig, bevatten geen sulfaten of parabenen en zijn niet getest op dieren. We trekken dit dan ook graag door in onze fantastische kleuringen van color.me, die zijn PPD- en ammoniavrij. De kleuringen bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, honing, shea boter en granaatappel. Hierdoor levert deze kleurlijn prachtige kleuren en lange houdbaarheid met 100% dekking van de witte haren.

Klantvriendelijkheid & persoonlijke service

Steeds probeer ik jullie een moment van rust te geven in ons druk bestaan. Daarom hou ik het graag 'huiselijk' in mijn kapsalon te Burst (Erpe-Mere) zodat u zich ongeremd en volledig ontspannen voelt tijdens uw bezoek. Kinderen zijn dan ook erg welkom, ik neem voldoende tijd om het ook voor hen zo aangenaam mogelijk te maken. Zodat we de traantjes tot een minimum kunnen herleiden. Kortom, heel het gezin is meer dan welkom en dit voor de nieuwste haartrends.

Webshop

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop. Door dat we werken met KEVIN.MURPHY zijn al onze producten volledig plantaardig, bevatten geen sulfaten of parabenen en zijn niet getest op dieren. Onze fantastische kleuringen van COLOR.ME zijn PPD-en ammoniavrij. De kleuringen bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, honing, shea boter en granaatappel. Hierdoor levert deze kleurlijn prachtige kleuren en lange houdbaarheid met 100% dekking van de witte haren.

Onze partners

Likami is een nieuwe generatie van biologische, botanische huidverzorgingsproducten, gebaseerd op natuurlijke technologieën, een revolutie in de traditionele benadering van huid-, haar-, lichaams- en gezichtsverzorging.

Kevin Murphy shampoo is altijd sulfaat-, parabeen- en dierproefvrij! Dit wil zeggen dat ze zacht en gezond zijn voor je haren, hoofdhuid én het milieu! Bovendien ruiken ze heerlijk... Verzorg jezelf en kies de Kevin Murphy wash die bij je past.

B.R.U.S.H. We willen allemaal glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt. Herken je dit? Dan is de B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou!

De producten van I.am.klean bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink. ‚Äč Hypoallergeen en diervriendelijk Omdat we zo zuiver mogelijk werken, is de kans op allergische reacties heel wat kleiner en wordt minerale make-up aangeraden door artsen. Anders dan heel wat make-upmerken, test i.am.klean nooit op dieren. Wij houden namelijk niet alleen van een mooie en gezonde huid. We also love animals and our wonderful planet!