Juwelier Eversen

Uw juwelier te Izegem voor juwelen, uurwerken en trouwringen

Ontwerp en herstellen van juwelen te Izegem

Juwelier Eversen te Assebroek (Brugge) en Izegem biedt een uitgebreid assortiment aan juwelen, sieraden en uurwerken van diverse kwaliteitsmerken. Goudsmid Jan Eversen vervaardigt juwelen op maat en is gespecialiseerd in trouwringen. Naast een ruime selectie aan ringen van gerenommeerde merken, kan u bij Eversen terecht voor de creatie van unieke, handvervaardigde verlovings- en trouwringen. Het is mogelijk om aanwezig te zijn in ons atelier tijdens het maken van uw trouwringen. Heeft uw juweel of uurwerk nood aan herstelling? Wij voeren alle reparaties, aanpassingen, reiniging, of het graveren van een tekst of foto vakkundig uit in eigen atelier.

Juwelier Eversen Izegem


Juwelier Eversen Izegem

Uurwerken

Uitgebreide keuze aan sportieve, trendy en tijdloze uurwerken Juwelier Eversen beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van uurwerken en horloges. U vindt er een zorgvuldig gekozen selectie van merken die uurwerken aanbieden in diverse materialen, stijlen en prijsklassen. Het assortiment van Eversen omvat uurwerken van verschillende kwaliteitsmerken!

Assebroek: Frederique Constant, Michel Herbelin, Tissot, Bering, Festina, Guess Collection

Izegem: Certina, Victorinox, Balmain, Hugo Boss, Bering, Michael Kors, Fossi, Casio, Festina, Tommy Hilfiger, Ice Watch

Grondig onderhoud, herstellen en graveren van horloges en uurwerken
Heeft uw uurwerk nood aan onderhoud of reparatie? Juwelier Eversen staat in voor een grondige reiniging en diverse herstellingen of vervanging van het horlogeglas, polsbandje of batterijen. Wenst u uw uurwerk te personaliseren of van uw aankoop een bijzonder geschenk te maken door een gravure toe te voegen? Eversen graveert zorgvuldig uw tekst op het uurwerk naar keuze.


Juwelen

Ringen, halskettingen en hangers, armbanden en oorringen; U vindt ze bij Eversen in diverse stijlen en hoogkwalitatieve materialen, gaande van geel en witgoud tot gerhodineerd zilver, afgewerkt met briljant, zirkonium, kleurstenen of zoetwaterparels. Juwelier Eversen staat in voor een zorgvuldige selectie van merken, waarbij steeds rekening wordt gehouden met de kwaliteit van de gebruikte materialen, een verzorgde en duurzame afwerking, en de meest recente modetrends. Kom langs en ontdek onze goud en zilvercollecties!


 • J&A Collectie
 • Dulci Nea
 • Davice
 • Di Luna
 • Flanders Collection
 • GioMio
 • Miss Spring
 • Nobless Prestige
 • Ti Sento Milano
 • Silver Rose
 • Pesavento
 • Orage Kids

Herstellen van juwelen
U kan bij juwelier Eversen terecht voor herstellingen, diverse aanpassingen zoals het vergroten of verkleinen van ringen, vervangen van stenen, het opnieuw oprijgen van parels, of het grondig reinigen van al uw sieraden. Wilt u een juweel persoonlijker maken met een gravure? Eversen brengt uw tekst of afbeelding naar wens.

Ook voor het prikken van gaatjes in oren kan u bij juwelier Eversen aankloppen. Wenst u beide oren tegelijkertijd te prikken? Leg dan snel een afspraak voor deze uitvoering vast.

Juwelier Eversen Izegem

Juwelier Eversen Izegem


Juwelier Eversen Izegem

Juwelier Eversen Izegem

U gaat trouwen?

Eeuwige liefde voor trouwringen
Het vervaardigen van trouwringen is dé specialiteit van Juwelier Eversen. Met jaren ervaring en vakkennis begeleidt Eversen u in de brede keuze aan verschillende stijlen, materialen en afwerkingen. Het uitkiezen van trouwringen kan op afspraak tijdens of na de openingsuren. Zo bent u zeker van voldoende tijd en privacy om deze belangrijke keuze te maken. Het graveren van uw namen en huwelijksdatum is bij gouden trouwringen steeds in de vervaardiging inbegrepen.

Juwelier Eversen op trouwbeurzen
Juwelier Eversen is aanwezig op de jaarlijkse trouwbeurzen. In onze stand kan u een mooie selectie van onze collectie trouwringen ontdekken. Aarzel zeker niet om ons aan te spreken voor een heel persoonlijke, eigen creatie. Wij smeden uw idee om tot de perfecte trouwring. Hou onze nieuwsberichten of Facebookpagina in het oog voor de nieuwste trouwringen!

House of Weddingslabel
Met veel trots dragen wij het kwaliteitslabel van House of Weddings!CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE »