Joep Steentapijt

Uw expert in terras, (expoxy) vloeren, wanden en trappen regio Aarschot, Genk, Hasselt, Maasmechelen & Tessenderlo

Jarenlange ervaring in steentapijt, marmertapijt en glastapijt

Zaakvoerder Rene Becquevort is een zelfwerkend patroon. Met zijn jarenlange ervaring in steentapijt is het bedrijf Joep Steentapijt reeds een vaste waarde geworden in de regio's Genk, Hasselt en Maasmechelen. Rene Becquevort is dus uw ervaren vakman in het leggen en afwerken van uw vloer, trap of terras in steentapijt, marmertapijt en glastapijt. Hij is daarom niet enkel een echte vakman die voor een mooi en afgewerkt resultaat zorgt, maar kan ook rekenen op vele tevreden klanten in de ruime regio van Limburg (Genk, Hasselt, Maasmechelen) en Vlaams-Brabant (Aarschot, Tessenderlo).

Ontelbaar veel mogelijkheden

Een vloer in steentapijt, marmertapijt of glastapijt heeft enorm veel voordelen in vergelijking met gewone vloer en wordt daarom steeds meer gevraagd. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor elke kamer in en rondom uw huis zoals living, badkamer, keuken, terras, trappen, plinten. De vloeren hebben een naadloze structuur en zijn ook ideaal voor een renovatie van oude vloeren inclusief plinten. Wilt u zelf ook graag meer informatie over de verschillende voordelen ervan, neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag langs voor een gratis offerte.

Onderhouds en reinigingsproducten

Joepsteentapijt & Co producten zijn voor alle vloeren en afwasbare oppervlaktes bestemd, vermits ze eerst in een hoekje getest zijn. Na gebruik van het onverdunde product, liefst naspoelen met water. Dit zijn biologische producten en zijn zelfs getest om in de horeca te gebruiken zonder enige schade. Het gebruik van de producten staat op een label op de fles.

Wij werken samen met de firma 2bclean, uw partner voor reiniging op maat, voor hun professionele poetsproducten.

Een schrobmachine kan gehuurd worden, maar via derden. Wij werken samen met iemand die graag de vloer komt reinigen na het maken van een afspraak.


MOGELIJKHEDEN

  • Steentapijt
  • Glastapijt
  • Marmertapijt

TOEPASSINGEN

  • Terrassen
  • Vloeren, wanden en plinten
  • Trappen

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG