JK Diensten

JK Verwarming & Sanitair Genk, Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren

Verwarming

Wilt u uw badkamer vernieuwen en zoekt u een ervaren specialist in sanitair? Dan bent u bij JK Technieken úw aan het juiste adres. Doorheen de jaren bouwden we een ruime expertise op. Van kleine herstellingen tot complexe totaalprojecten, wij zorgen voor een feilloze sanitaire installatie en dit voor de regio's Genk, Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren. Wilt u uw project met ons bespreken? Contacteer ons vandaag nog. U kunt ook steeds een vrijblijvende gratis offerte aanvragen.

JK Verwarming & Sanitair Genk, Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren

Sanitair

Al 48 jaar lang brengen we uw leven op temperatuur. JK Technieken zorgt ervoor dat u op elk moment van het jaar zorgeloos kunt genieten van een aangenaam warme woning. We plaatsen, onderhouden en herstellen uw centrale verwarmingsinstallatie tot in de kleinste details. Om u het beste resultaat te garanderen, rekenen onze vakmannen op de kwaliteitsmaterialen van Viessman. We zijn immers erkend Viessmann-installateur, een kwaliteitslabel waarop u kunt vertrouwen.

JK Verwarming & Sanitair Genk, Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren

Ventilatie

Zuivere binnenlucht is essentieel voor een optimaal wooncomfort én een gezonde leefomgeving. Met een ventilatiesysteem van JK Technieken bent u er zeker van dat de verontreinigde binnenlucht efficiënt wordt afgevoerd en er een voortdurende toestroom is van zuivere, verse en zuurstofrijke lucht. Verluchting is één van de pijlers van uw nieuwe woning. Reken dan ook op een vakman voor de plaatsing van uw ventilatie in Genk, Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren